Delavnica zdravljenja notranjega otroka ta vikend

VABILO

DELAVNICA ZDRAVLJENJE NOTRANJEGA OTROKA -INTENZIV

  V soboto 24.11.2018.;od 10.00 -18.00 ure;  Ljubljana- Šiška

Vse se začne v otroštvu…… zato je tudi otroštvu potrebno nameniti zasluženo pozornost, kajti v odraslosti živimo po vzorcih, ki smo jih pridobili  kot otroci, oblikujejo nas izkušnje, ljudje in dogodki našega otroštva, če se mi spomnimo in zavedamo tega, ali pa ne. Zatorej, če želimo spremembo na bolje, če se želimo osvoboditi bolečine, ki jo nosimo leta in leta se je dela treba lotiti pri temeljih -pri naših koreninah, v našem otroštvu . Začeti je treba z notranjim otrokom.

 Na zdravih temeljih lahko gradimo zdravo sedanjost in ustvarjamo zdravo prihodnost.

Začnimo od temeljev, začnimo  od majhnega otroka, ki ranjen čepi nekje v kotičku vaše duše in kliče na pomoč, upajoč, da mu končno namenite pozornost, ki si jo zasluži.

Zdrav notranji otrok je temelj  celotnega  našega življenja. Od našega notranjega otroka je odvisno kako delujemo in kako živimo.

Naš ranjeni notranji otrok se dostikrat obnaša kot ranjena žival:  beg ali pa napad. Ko smo prizadeti, ko slišimo nekaj kar nam ni po volji, ko se dogaja nekaj kar ni v skladu z našimi željami, notranjostjo – se ali umaknemo,  pobegnemo ali pa napademo z vso silo. Takšen odziv je posledica bolečine, nezaceljenih ran znotraj nas. Dokler ne pozdravimo ran našega otroštva, dokler ne pozdravimo našega notranjega otroka, bomo v srcu nosili bolečino in žalost, ne glede na to, kako se bomo navzven trudili biti srečni in veseli. Rana je rana, in boli dokler se ne zaceli. Dostikrat udeleženci, ki pridejo na delavnico ZNO povedo, da delajo že deset, dvajset let na sebi in kljub neštetim delavnicam, ki so jih v tem času obiskali še vedno ne živijo tako kot  bi radi ali pa je napredek minimalen. Zakaj je temu tako? Odgovor je enostaven: ker ne gradijo na čvrstih in trdnih temeljih. Zato, ker nimajo ozdravljenega notranjega otroka, ker nimajo stika z njim in posledično nimajo stika s samim seboj.

Naš notranji otrok je bil velikokrat ranjen zaradi fizičnih, psihičnih ali drugih zlorab.  Naš notranji otrok je bil ranjen vsakič, ko nismo bili slišani,  smo bili osamljeni, smo bili priča kreganju staršev, vsakič ko smo bili tarča posmeha, vsakič ko nam niso zaupali, nas preverjali, nam niso namenjali pozornost, se nismo čutili zaželene in ljubljene,……

in ali tudi v odraslosti

ponavljate vzorce svojih staršev, starih staršev, se bojite sprejemati odločitve, vas je strah spremembe, se ne upate postaviti zase in živeti svojo resnico, dovolite, da vas drugi ponižujejo in izkazujejo svojo nad moč,za doseganje ciljev porabite veliko energije in truda, nimate urejenega partnerskega odnosa ali imate težave z lastnimi otroki,imate slabo samopodobo in ste nesamozavestni, vas pestijo zdravstvene težave, ……

 Potem je čas, da se te bolečine znebite.

Zdravljenje notranjega otroka je resnično močan proces, ki vas osvobodi vsega. Pričnete delovati kot popolnoma samostojne duše, brez vezi in omejitev. Začutite globoko svobodo, notranjo moč, brez omejitev.Po pričevanjih  dosedanjih udeležencev,  je delavnica zdravljenje notranjega otroka,bila ključna za  življenske spremembe na marsikaterem področju. Od tega, da so znova pridobili radost in veselje do življenja, se začeli ukvarjati s hobiji, uredili odnose s starši, z otroki,partnerji in najbolj pomembno s samim sabo; do tega, da so se znebili občutkov krivde, ki so jih nosili večino svojega življenja pa niso vedeli zakaj, bolečine ki ji niso vedeli izvora, pridobili notranjo moč, da so alergije in razne fizične nevšečnosti »izzvenele same od sebe«,……

Vesela in hvaležna bom za vsako delitev informacije o tej delavnici.

.

Klaudija Dolenčić sem medij, angelski svetovalec, voditeljica skupinskih meditacij,izvajalec šamanskih tehnik zdravljenja, bralka akaških zapisov, usposobljena voditeljica joge smeha, energijski zdravilec, certificiran terapevt Zdravljenje notranjega otroka po metodi Darje Sekulič, usposobljena za samostojno vodenje delavnice, osebno pri avtorici delavnice.

ŠE NEKAJ POMEMBNIH IN PRAKTIČNIH NAVODIL GLEDE SAME DELAVNICE:

Pomembno je, da na delavnico pridete pravočasno in da si vzamete dovolj časa za samo delavnico, saj je čas trajanja naveden samo okvirno in je odvisen od skupine do skupine – lahko bomo končali že ob 18.00 uri, lahko pa šele ob 21.00 uri.

Pridite udobno oblečeni,nenaličeni, brez pasov, ur, nakita,ali karkoli drugega, kar bi vas utegnilo med procesom ovirati. Če je le možno dan po delavnici namenite počitku.

Delavnica poteka v majhni zaprti skupini.

Lokacija: Litostrojska 4 ,Ljubljana -Šiška

Ura: 10.00- 18.00

Kontakt za info in prijave: Klaudija Dolenčić 041/545-792 ali klaudijado@gmail.com

http://www.drustvo-rast.com/sepet-duse/

Cena delavnice je 140,00 eur.

Prijava: Z  vplačilom  akontacije  v znesku 50,00 eur   potrjujete  prijavo na delavnico.

DRUŠTVO RAST

ČENTIBA, FODORJEVA VRSTA 152

9220 LENDAVA

TRR: SI56 1949  0501  1218  224;  odprt pri DBS d.d., PE Lendava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *