Dragi zemeljski angel, rada bi da veš…

Rada bi da veš, da ti bo večkrat težko.

Nihče te ne bo razumel, ker si moraš zgraditi svojo pot in slediti svoji resnici, postati dovolj močan, da bo temu tako.

Nihče te ne bo podprl, raje bodo govorili, da se ti je zmešalo.

Ker si občutljiv in neskončno empatičen te bodo motile vse krivice tega sveta.

Ja, želel jih boš rešiti, tako zelo, da boš prvo spremenil sebe, se oblekel v ljubezen in nato, kot bojevnik, svojo ljubezen začel deliti svetu.

Ja, na začetku boš trpel v pomanjkanju vsega – denarja, lepih odnosov, pravih prijateljev, brezpogojne ljubezni,…

Vse to pa te pelje na tvojo pravo pot….vse to te vodi k tvojemu namenu.

Ja, vem, tako zelo čutiš ta namen – nihče te ne premakne več iz te točke.

Samo sledi svojemu srci in občutkom, na pravi poti si.

Karkoli se zgodi, se zgodi z razlogom.

Ne, nihče te ne bo oboževal….ker boš prvo moral najti ljubezen do sebe in postati sam svoj največji oboževalec. Ko boš sam navdušen in strasten do tega, kar boš počel…boš počasi navduševal tudi druge.

Ne pozabi na to kar si, nikoli, bodi iskren, govori resnico in deluj po tej resnici….en dan boš zgled vsem prav z dejanji, govoriti znajo vsi, ti pa si mož besede…

Dragi angel, ni je zaščite, ki bi te obvarovala pred temo drugih ljudi. Vse dokler jo nosiš tudi sam in jo ne sprejemaš v sebi, jo boš pobiral od drugih. Vsak dan znova se boš umazal tuje energije in hlepel po vročem tušu, ki bo vse to spral….mogoče samo za trenutek…ko pride mrazenje in neprijeten občutek, ti pa si tam, brez izhoda, ujet v to množico in past njihove teme…

Ja, drugačen si, sprejmi to. Bodi hvaležen za to drugačnost, veliko te bo naučila. Biti to kar si, delovati iz sebe.

Veš, nihče ni kot ti in ti si tako pomemben. Si košček mozaika svetlobe na Zemlji, brez tebe se Zemlje ne more pozdraviti. Ampak prvo pozdravi sebe, z ramen pobriši prah prednikov, poveži se z Zemljo in napolni z brezpogojno ljubeznijo do vsega in vseh.

Ne, že dolgo nisi več del sistema. Ne bereš, ne poslušaš, ne slediš….nečemu, ki niti ne obstaja, ampak samo zavaja, laže, polni s strahom,…kako dobro veš, da en dan tega vsega ne bo več…da se bodo podrli vsi sistemi, od bančnega do šolskega….eden za drugim, kot domine bodo popadali, ker niso bili zgrajeni na srčni bazi, ker ne podpirajo posameznika, ker ne skrbijo za ljudi,…ustvarjajo pa toliko gorja…

Vedi, razumeš Stvarstvo in kako deluje, zato dobro veš kaj ima smisel in kaj ne. Ampak tega ne potrebuješ praviti drugim, ne bodo razumeli, zadaj ni logike za njih, zato ni resnice…

Naj te vedno vod kmečka pamet in tvoje srce. Ostani na tvoji poti, naj te ne premamijo lepe besede drugih,….zaupaj sebi in svoji poti, srcu, poslanstvu, zaupaj temu, kar si, vedno in povsod.

Veš, hrepenel boš po tem, da boš razumljen, sprejet, ljubljen, oboževan,…in vse to bo prišlo, ko si boš pozdravil dušo in se očistil strahov….tvoja karizma bo prišla na plan in ljudje te bodo oboževali. Tisti, ki gledajo s srcem pa bodo v tebi videli nekaj več, nekaj kar sam že dolgo čutiš. Videli bodo čistost, sijaj, ljubezen, videli bodo pristnost in čuječnost, srčnost, razumevanje in sprejemanje,…

Vedi, da samo s svojo prisotnostjo zdraviš druge. Tvoje energijsko polje je kot spužva, tvoje vedenje kot laser, ki prebere vsako celico…samo bodi! JAZ SEM, KI SEM.

Aktiviraj tvoja krila, obleci se v energijo angela in služi Stvarniku. Za to ne potrebuješ religije, druge ljudi, skupine, zato ne potrebuješ ničesar, samo Božansko podporo in delovanje skozi srce…ostalo se bo zgodilo, ko bo pravi čas za to….razumeti  moraš samo božanski čas, ki ti bo obilje prinesel, ko boš zares pripravljen…ko bodo vedeli, da ga boš lahko delil pravično, da ga boš privoščil sebi in ne tistim, ki si ga ne zaslužijo….da boš znal gospodarno deliti svojo svetlobo in ljubezen in sebe postaviti pred drugimi – znati poskrbeti zase….iztrošen ne služiš nikomur…da ne boš za ljubezen menjal svojo svetlobo….samo da bi ugajal, bil sprejet…

Ko boš dojel kdo si, ko boš dojel pravo naravo tvojega poslanstva in svoje sposobnosti, jih aktiviral z ljubeznijo do sebe in ogromno mero hvaležnosti… boš pripravljen. Samo takrat!

Ja, večkrat boš jokal, večkrat boš osamljen…druge svetove boš čutil bližje od tega…ampak vse to je del tvoje rasti…čez vse to moraš in bližnjice ni. Tudi, če stopiš nanjo, te bo vedno pripeljala na glavno cesto.

Dragi zemeljski angel, podajam ti recept za popolno čiščenje prostora in tvoje energije. Deluje kot zaščita in čiščenje slabih energij. 

Potrebuješ:

flaško, ki šprica (sama se uporabila eno plastično od čistil za kopalnice), 0,5 litra čistega alkohola, 0,5 litra vode, eterično olje sivke, eterično olje tea tree in eterično olje sandalovine

Zmešaš alkohol in vodo, dodaš po 10 kapljic vsakega eteričnega olja, spet zmešaš in blagosloviš flaško za čiščenje vseh negativnosti.

K sebi pokličeš vse nadangele (tiste, ki jih poznaš), boginje, Božansko mati, očeta, Jezusa Kristusa,…in jih prosiš za zaščito in čiščenje prostora v katerem si. Nato z mešanico pošpricaš po prostoru in po svoji avri in pri tem ponavljaš – čistim prostor vseh slabih energij in čistim sebe vseh slabih energij. Hvala, hvala, hvala.

Sama obred naredim, ko delam v svojem prostoru (pred in potem), po terapijah, po meditacijah, po prisotnosti v trgovskih centrih in večjih skupinah, itd. Izredna pomoč je, za mene ena redkih, ki mi dejansko pomaga.

Dragi angel, hvala, ker si <3

Kaj ti najbolj pomaga na tvoji poti?

1.višanje vibracij s polnjenjem z ljubeznijo in radostjo (za tebe imam vodeno meditacijo, ki bo ustvarila to)

2.polnjenje z lahkotnostjo (razumevanje vzrokov tvojih težav in izvor vsega)

3.narava

4.prizemljitev (poskusi s tole meditacijo: https://www.pesem-duse.com/meditacija-linija-hare )

5.reševanje odnosov v primarni družini

6.zdravljenje na energijskem nivoju

7.angelska pomoč vsak teden (meni osebno najboljša je Estelle: https://www.youtube.com/channel/UCEPRAh9PS0xHFeeiTtKf0qA

8.astrologija – napotki in napoved /sledenje luni ciklom naravi) – https://www.youtube.com/channel/UC15DJ5ZrUtrfwp9MrzsAwLQ

9.redna meditacija

10.jasna vizija

11. čiščenje napačnih prepričanje glede denarja in blokad do obilja (brez denarja ni tečajev, izobraževanj, vse se vrti okoli preživetja, zato je vaš fokus tam – ko rešite finance pa se lahko mirne duše predate namenu in učenja le tega)

Na kmalu,

Urška

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *