Z jasno vizijo si vsemu kos

V tem trenutku živimo v treh realnostih. Ena je preteklost, druga je sedanjost in tretja prihodnost. Vse tri dimenzije se prepletajo v nas in nam krojijo usodo. 

Če živimo še vedno v preteklosti in nismo še rešili vseh zamer in podobno, težko ustvarimo kaj novega in lepšega.

V primeru, da živimo v prihodnosti pa bežimo strah od vsega – od trenutne situacije in od preteklosti. Ne zmoremo biti tukaj ali sedaj, saj smo vedno v energiji “to bom storil, ko bo imel to…tisto bom kupil, ko bom služil toliko”….vedno vse nekako prenašamo na prihodnost, živimo pa ne.

Seveda beg ne pomaga. Beg je v tem primeru vloga žrtve. Tako je in nikoli ne bo drugače. Ja, ran iz preteklosti je veliko in obstaja tisoč načinov kako jih lahko rešujemo. Danes imamo na razpolago ogromno orodij, zares smo lahko hvaležni za to.

Hvaležni pa moramo biti predvsem za tisto, kar že imamo – iz tega izhajamo in iz tega izhaja vsaka naša naslednja kretnja, dejanje, odnos,…

Poleg hvaležnosti pa obstaja orodje, ki vas lahko v hipu postavi na pravo pot in to je jasna vizija. Kaj pomeni imeti vizijo? 

Ko pomislite na sebe, kaj vidite? Kako se opišete? Kako mislite, da vas vidijo drugi?

KAKO VIDITE SEBE ČEZ TRI LETA?

To vam predstavlja vašo vizijo. Kaj bi želeli postati? Saj na koncu je delo na sebi postati najboljša verzija samega sebe. Cilj tega je jasen – združiti se želim s svojim božanskim dušnim načrtom – višjim jazom – dušo – s pravim sebe.

JAZ SEM MOJ VIŠJI JAZ, JAZ ŽIVIM SVOJ BOŽANSKI DUŠNI NAČRT

JAZ SEM SREČEN IN RADOSTEN

USPEŠEN SEM IN BOGAT…

Imeti jasno vizijo kam želiš priti je bistveno. Ta vizija te navdihuje, daje ti moč in motivacijo, daje ti zagona in energije,….ta vizija je bistvena za to, da tvoje življenje postane eno samo obilje.

FINANČNO OBILJE

OBILJE LEPIH ODNOSOV

OBILJE V BREZPOGOJNI LJUBEZNI

OBILJE V ZDRAVJU IN VITALNOSTI

OBILJE RADOSTI IN ZADOVOLJSTVA

OBILJE PROSTEGA ČASA…

Maj je bil naporen, junij pa bo dodatno emotiven, ampak prva polovica leta nas je pripravljala na drugo polovico leta in brez jasne vizije rezultatov ne bo. 

Vizijo mora biti jasna, občutiti jo moramo z vsemi petimi čutili in tukaj si lahko ustvarimo čisto pravi filmček, ki si ga vrtimo v glavi, lahko večkrat na dan, najpomembneje pa pred spanjem. Kot da vse, kar si želimo, že živimo. Ker dejansko vse že obstaja.

Seveda vizija ne bo žela rezultatov, če ne bo hvaležnosti, če ne boste odpustili vsem do katerih gojite zamere, ali na drugi strani, prosili za odpuščanje do tistih, kjer gojite občutek krivde. Če ne boste sprejeli svoja starša, dele njih v sebi,…jaz sem moj oče, jaz sem moja mama. Prav tako ne bo rezultatov, če ne boste prevzeli odgovornosti za vaše življenje. Vaša duša je izbrala to za vas, vaša duša in vaš višji jaz. Vse, kar se zgodi v vašem življenju je nekako dirigirano s strani vašega višjega jaza. Tudi najbolj žalostne zgodbe piše on – samo zato, da vas prebudi, postavi na pravo mesto in osreči. Ko bo vaš srček veselo skakljal okoli v družbi še bolj nasmejanega notranjega otroka bo vse na svojem mestu in vi boste dobili vaš prostor pod soncem. Vsak ga ima. 

A vendar…sprememb si morate želeti in se enkrat za vselej znebiti strahu pred spremembami. Sprememba je edina stalnica, zapomnite si to. Vsako novo razumevanje realnosti prinese spremembe. Logično zaporedje.

IN NA KONCU PRIDE TISTO NAJLEPŠE OLAJŠANJE – RAZUMEVANJE STVARSTVA, razumevanje igre življenja. To ti spremeni pogled na vse. Samo fokus daš na pravega sebe – na svojo vizijo in vse se začne reševati samo po sebi. Reagiral si, pokazal si željo po spremembah, jasno razumel kaj si želiš in občutil vse skupaj s celim tvojim bitjem. Aktiviral si svetlobo v sebi in se soočil s temo. Sprejel si svojo temo in jo transformiral v luč.

VSI SMO SVETLOBA, VSI SMO TEMA. Tudi temni del sebe moramo sprejeti. Ne moremo biti vedno fini, prijazni, nasmejani, vsem na razpolago…saj nismo stroji! Naučiti se moramo postaviti jasne meje in slediti svoji resnici. Dokler bomo po naši poti hodili kot pijanec – enkrat v levo, drugič v desno (kar pomeni, da na nas vplivajo prav vsi) se bomo vedno znova odmikali od nas samih.

Bistvena tukaj je ljubezen do sebe. Dovolj se imam rad, da se postavim za sebe, da za sebe izbiram samo najboljše, da se podpiram v svojem delovanju in postanem samostojen. Saj so na koncu vsi ljudje okoli nas samo naši učitelji. Hvala njim postajamo boljše osebe, hvala njim bomo na koncu dovolj močni, da bomo živeli sebe. Kako hvaležni ste svojim učiteljem? Znate pokazati, občutiti, kljub bolečinam in težavam, ki jih imate v odnosih, to hvaležnost? Ste se naučili razumeti kako vam drugi kažejo lastne napake?

ODNOSI SO BAZA VSEGA. Preko razumevanja odnosov in jasne vizije lahko hitro pridete do sebe. Seveda ob tem ne pozabite na ljubeznivost in toplino,…na zdrave meje in na to, da vsake toliko odklopite od vsega.

Ja, prav je da delate na sebi, ampak kdaj ste se nazadnje zabavali, mogoče celo napili, govorili traparije in se neumno smejali? Včasih morate preprosto pozabiti na vse in se znoreti. Kot potrebujemo fizično aktivnost pri delu na sebi, potrebujemo tudi nore odklope. Obvezno!

Moja vizija v parih besedah pa izgleda takole:

ŽIVIM SVOJE POSLANSTVO IN POMAGAM DRUGIM. ŽIVIM V OBILJU VSEGA LEPEGA. MOJI ODNOSI SO POLNI BREZPOGOJNE LJUBEZNI IN RAZUMEVANJA. SEM USPEŠNA IN BOGATA. SVOJE ZNANJE DELIM S CELIM SVETOM.

(Seveda je to na grobo opisano, pustimo sedaj moje podjetje in kopico otrok, električni avto in fine oblekice,…)

Kako naj začnem z vizijo? Kako želite, da izgleda vaš dan?

Opišite vaš idealen dan. Kdaj vstanete, kako zajtrkujete in s kom, kdaj greste v službo (če sploh greste, mogoče delate doma), kosilo, potem kaj počnete doma…s kakšnim avtom se peljete, kako ste oblečeni, srečni, uspešni, veseli, pomislite na lepe odnose na delu in doma….pomislite na smeh in zabavo,…na noro lepe počitnice (če jih sploh potrebujete ob vašem idealnem življenju)…in tako naprej…in vse to občutite…napolnite se s temi vibracijami in uživajte.

Ne pozabite – vesolje vam daje tisto, kar mu vi posredujete preko vaših občutkov – vibracij. Vi ste tisto, kar vibrirate, čutite.

In tukaj mi pride na misel beseda idealizirati. Kaj idealizirate v vašem življenju? Bivšo partnerico, sosedovo hišo, prijateljev posel,…? Kaj ste si postavili za idealno in kaj še vedno gojite kot idealno in vam to lahko škodi? Vprašajte se…presenečeni boste.

Več o idealiziranju pa naslednjič…

Urška <3

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *