Največja modrost je spoznati sebe

Kako lepo odkrivam delčke sebe. Na jok mi gre od sreče, hvaležnosti. Kako polna nesnage je bila moja duša. Kako ponosen je bil moj ego – želel je vsem dokazati, da sem vredna njihove ljubezni. Tako zelo se je trudil vsa ta leta, da duša nikakor ni mogla na površje. Sedaj počasi prihaja, ponosna, nežna, topla in tako polna talentov, ljubezni do ljudi in Zemlje.

Brez regresije oziroma brez vpogleda v prejšnja življenja, mi še danes ne bi bilo jasno kdo sem in kaj vse zmorem. Kajti…vse sem lahko, karkoli si želim. Edino pomembno tukaj je, da ob tem, kar počnem, od veselja skače moj srček. Ja, on je tisti, ki lahko preko emocij ustvari moj sanjski svet. Veste, srce je ne vem kolikokrat močnejši od naših možganih. In medtem, ko se mi ukvarjamo z umom, srček zanemarjamo in znajdemo se tam, kjer nikoli nismo želeli biti. To se zgodi vsakomur, to se dogaja vsak dan ljudem….vsem tistim, ki so pozabili kdo so.

Kako ven iz začaranega kroga? Dovolj je, da imate željo, jasno vizijo in dobrega terapevta. Verjemite mi, sami boste težko premostili vse težave. Nekatere so namreč tako globoko v vas, da se jih ne zavedate. In dokler se nečesa ne zavedate, ne more priti do sprememb.

Že zavedanje samo…pa vas lahko postavi na pravo pot.

Moja vizija je jasna in vsak dan znova dobiva nove inpute. Ja, kot je bilo rečeno….vesolje me preseneča ali, če bi povedala še bolj natančneje, presenečam samo sebe. Seveda si nekje še ne upam na površje. Nekje se tista prava jaz še skriva, ampak kmalu bom imela svoj pravi rojstni dan – dan, ko bo prava Urška nazaj sestavila vse puzzle svojega božanskega dušnega načrta in živela sebe in svoje poslanstvo.

Je bila dolga ta pot? če danes pomislim razumem, da je tako moralo biti, leta nazaj pa se mi je zdelo, da ne bom nikoli dočakala tega trenutka…saj ne v tem življenju. Tukaj morate spoštovati božanski timing in se izuriti v potrpežljivosti. Vse pride, ko smo na to pripravljeni, čisto vse.

Vsi ljudje okoli nas so naši učitelji. Vsak nam kaže delček nas, vsak nas hoče nekaj naučiti. Si lahko predstavljate kako so se naše duše pred reinkarnacijo lepo usedle za mizo in si napravile načrt učenja. Ti me boš naučil tega, ti tega, ti, dragi moj, me boš pripravil na velike stvari, uspehe, spet drugi….ti bo vrnil nekaj, kar si že zdavnaj izgubil….in tako naprej. Ko dojameš to igro naših duš je vse veliko lažje. Veliko trpljenja si prihraniš na ta način. 

Veš, ta pot je samo tvoja, samo ti jo lahko prehodiš. In ko na koncu poti stopiš na svoj oder življenja lahko brez slabe vesti vsakemu pogledaš v oči. Vsi so tvoje občinstvo. Do nobenega ne gojiš več zamer, v tebi raste samo še brezpogojna ljubezen, ki jo znaš predati v vse, kar te obdaja in vsakomur.

To ljubezen vsrkajo cvetlice, otroci, mimoidoči,….vsak in vse, kar pride v stik s teboj. Povsod si deležen prijaznosti, ugodnosti, nasmeha in lepe besede. Samo še ljubezen si. Najvišja stopnička vibracij. Tam se potem na odru tvojega življenja odprejo velika vrata – vrata obilja in uspeha. Za tistimi vrati te čaka življenje po tvojem božanskem dušnem načrtu. 

Ko se za hip obrneš nazaj in se pred teboj odvije tvoje življenje, se nasmejiš, pozdraviš preteklost in s hvaležnostjo stopaš naprej…kajti že dolgo nisi pozabil….

 • na hvaležnost
 • na cilje – vizijo
 • na aktivno delo – vsak dan znova – vsak dan naredim nekaj zase, vsak dan korak naprej k sebi
 • na odpuščanje (odpuščanje dela čudeže)
 • čiščenje strahov
 • na dihanje – predihaš lahko iz sebe vse kar je negativno
 • meditacijo – v tišini dobiš veliko dogovorov (največ pol ure na dan)
 • opuščanje nepotrebnih misli – naj pridejo, sprejmem jih, nato jih nežno spuščam
 • na pogovor samim s seboj – poskusi, presenečen boš 😉
 • na polnjenje z občutkom ljubezni….Kako?

Daj ljubezni barvo in lastnosti in občutke. Pomisli na trenutek, ki te polni z ljubeznijo in sočutjem in napolni se z njim. Daj tem občutkom barvo – največkrat je v rožnih odtenkih. Ko boš potreboval ljubezen bo barva prišla sama in takoj je boš poln, kot boš poln občutka ljubljenosti. S tem občutkom boš kos čisto vsemu.

Vedno si ljubljen, vedno in povsod. Že ko misliš, da si ostal sam, pride k tebi najlepša družba, ki si jo človek lahko zamisli – družba angelov in vseh ostalih vnebovzetnih mojstrov. Jih ne vidiš, slišiš, čutiš,…? Ni problema, pomembno je, da se zavedaš te pomoči in da prosiš zanjo. Ni tako samoumevna kot se zdi. In dokler ostajaš v vlogi žrtve, te pomoči ne bo. Tukaj te lahko reši odločitev in želja po spremembi. V tebi je moč.

Odločitev, da spet najdeš sebe. Največja modrost človeka danes je najti sebe in svoj namen. Drage moje dame, nismo tukaj, da se borimo za svobodo in pravico do udeležbe na volitvah in športnih igrah. Tukaj smo, da iz sebe potegnemo najboljšo verzijo sebe, Boginjo in aktiviramo svojo moško energijo – energija akcije, odločitev, energija uspeha.

Zatem te peljejo na tvoj vrt – tvoj notranji svet. V gledanju te magičnosti jokaš od sreče kot majhen otrok. Tam so vsi tvoji dragi. Vsi te gledajo z ljubeznijo in vsi te podpirajo – ne glede na to kje so sedaj in kaj ti počnejo, globoko v sebi, na dušnem nivoju te vedno podpirajo. Na vrtu so vile in palčki, na vrtu je ljubezen, tam so tvoje sposobnosti. Cvetlice pa so kot da niso iz tega sveta – no, pa saj niso. 😉 Kot niso iz tega sveta tvoje sposobnosti, ki veljajo za nadnaravne (v današnjem svetu, tukaj na Zemlji, onkraj veljajo za navadne).

KO SI REČEŠ…NAJ SE ZGODI MAGIJA, NAJ SE ZGODI MOJ PRAVI JAZ….

…se začne nekaj, kar mi pojmujemo kot čudež…sama pa danes dobro vem, da samo živim sebe – končno. <3

V energiji ljubezni in neizmerne hvaležnosti v vsakem trenutku pa samo razpiram roke in ustvarjam, planiram,…čakam na dan, ko bom lahko sebe dala svetu in pomagala mati Zemlji pri njenem čiščenju in prebujanju. Imam njeno polno podporo in Ona ima mojo. Ona je moja Mama in jaz sem njen Božanski otrok – ljubljena, sprejeta z neskončno podporo iz vseh strani.

hvala, hvala, hvala.

Urška <3

Comments

 1. Dušan

  Mmm, res vesel zate in za tvoje zrcaljenje moje poti, ko je bil moj “duhovni ego” veličastno razprt kot javna oseba in vendar prepogosto neizražen skozi dušo, temveč popolen v službi ljudem.
  Hvala izkušnjam in tudi tebi dragocena Urška, da si BODI <3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *