Tako blizu si….

Veliko mi pišete zadnje čase. Vesela sem vsakega feedbacka. Moji zapisi zdravijo kot še nikoli in v mojih meditacijah se preliva ogromno ljubezni, hvaležnosti, sočutja, razumevanja,…dejansko nisem še nikoli tako močno verjela v moč mojega dela. Uživam! Uživam, ko pomagam, uživam, ko vas tako zelo začutim.

Do mene že leta prihajajo same lepe duše, sami zemeljski angeli. Tudi berete me večina tisti, ki imate pomemben namen v tem življenju. Koliko nas je tukaj na tej mali zemljici v Sloveniji. Neverjetno! In kakšnim športnim dosežkom smo priča. Wau, Slovenci smo končno začeli verjeti vase!!!

Ta mali narod, ki je zgodovinsko veliko bolj pomemben kot si misli. Narod, ki je prenesel veliko tlačenja in v svoji kolektivni zavesti nosi toliko strahov. Ta mali narod, ki premore toliko posebnih duš. Vesela sem, da sem Slovenka, vesela, da sem se rodila tukaj in sedaj.

V jesen smo zajadrali, pred nami je mesec oktober. V zadnji tretjini leta nam bo vesolje postreglo z vsem, kar si želimo, če bomo le prosili iz srca in če bomo znali zaupati in verjeti vase. Prav tako moram opomniti, da se s temi zadnjimi meseci zaključuje celo desetletje. Kaj se vam je dogajalo na začetku tega desetletja? Kaj ste začeli reševati in kaj se vam mora sedaj zaključiti? Kateri cikel se bo s tem letom končal?

Ko pomislim na leto 2010 mi je kristalno jasno kaj se je takrat začelo. Moj prvi porod, poporodna depresija, začetek moje nove poti odkrivanja sebe, kjer sem kot prvo morala pasti zelo nizko, da sem se potem lahko začela pobirati, da sem dojela, da je tisto kar nosim v sebi nekaj, kar me ovira na vseh nivojih. Seveda tega nisem dojela tako hitro, da bi lahko danes rekla, da mi je šlo vse gladko. Pri komu pa gre vse gladko? Saj življenje mora biti težko, da dojamemo njegove lepote. Drugače se učiti pač ne znamo.

Nekatere sanjajo, da bi bile spet stare 20 let. Jaz nikoli! Pot, ki sem jo prehodila, da sem danes to kar sem je bila dolga in zelo naporna. Na jok mi gre ko pomislim, obenem pa sem tako zelo ponosna nase. Jaz grem samo še naprej. Četudi sem po letih starejša za 10 let, se počutim veliko lepša kot takrat. Veliko bolj močna, odločna, samozavestna, veliko bolj srečna. Kaj pa je še bolj pomembno od sreče – radosti, veselja?

Na Ženski ni nič lepšega od iskrenega nasmeha na ustih.

Ko Ženska odpre srce in ozavesti svojo Boginjo dobi prave, lepe obline, večja prsa in držo ponosne kraljice.

Ko se reši svojih travm, odpusti in razume se ji napne kožna na obrazu, gube se zgladijo, oči pa zažarijo.

Ko se zaljubi vase spozna pravega moškega ali pa se ponovno zaljubi v svojega partnerja.

Ko postane pretočna izžareva senzualnost in seksualnost….

Taka Ženska vzgaja srčne, sočutne in srečne otroke (pametnih je že dovolj) 😉

Na njenem telesu je vse lepo, ker se zna nositi, ker zna nositi in ker si je všeč.

Dobro ve kaj bi rada, pozna svoje cilje in z odločnostjo hodi proti uspehu in obilju.

Ničesar je ni več strah, v sebi je mirna in zadovoljna.

Mogoče je bila dolga moja 10 letna pot nazaj k sebi. Niti ne, če pomislim, da se lovim že skozi življenja.

Mogoče bi lahko storila vse drugače, veliko prej, veliko učinkovitejše…četudi mi nekaj pravi, da to sploh ni mogoče.

Ne, vse je tako kot mora biti, preteklost je dobila svoje mesto in tam ostaja. Z mano ne gre naprej, ne potrebujem je več. Je samo lep, včasih grenak spomin na dekle, ki je imelo veliko sanje.

Sanje so ostale iste in uresničujejo se.

DRAGI MOJI, SANJAJTE NA VELIKO, VSE JE MOGOČE. V zadnjem tednu imam občutek, da nosim nekaj na glavi, ob sebi pa čutim nadangela Metatrona. Kot da nosim celo njegovo kocko na glavi, vem, da se v meni dogaja velik download pomembnih informacij. Pokličite ga k sebi ta mesec! Lahko si v tem mesecu večkrat privoščite meditacijo z njim, ta je namreč mesec kronske čakre. Meditacija spodaj vam jo očisti s pomočjo zgoraj omenjenega nadangela.

Za piko na i sem od svojega višjega jaza dobila tudi krono, ki me že par dni polni s kraljevsko energijo in mogočnostjo.

ODPRITE SE ZA SPREJEMANJE, VESOLJE IMA VELIKO LEPEGA ZA VAS.

NE SMETE PA POZABITI:

 • spoštovanja do vseh in vsakogar
 • hvaležnosti za to, kar že imate
 • skromnosti
 • prijaznosti do narave
 • sočutja in razumevanje za vsako situacijo
 •  na REDNO PRIZEMLJEVANJE

VIŠAJTE SI VIBRACIJE VSAK DAN skozi hvaležnost, občutke ljubezni do bližnjih, skozi strast do tega kar počnete. Če delate za dobro vseh se nimate ničesar bati, zaščiteni ste in vodeni.

V tem mesecu se učimo sprejemati, odpirati se za sprejemanje, dovoliti si sprejeti, ker smo vredni, ker si zaslužimo, ker smo veliko storili, zdravili naše družine, prednike,…

Toliko blagoslovov kot jih ima Vesolje z nas v tem trenutku, še nismo doživeli. Razprite roki in dovolite si sprejeti vse tisto, kar je namenjeno vašemu božanskemu dušnemu načrtu. 

Spuščajte staro, da naredite prostor za novo. 

PRIHAJAJO NAGRADE ZA NAŠE DOBRO OPRAVLJENO DELO! <3

KAKO ZAČETI na svojem poslanstvu, me sprašuje večina….

Samo začnite, ni važno s kom, na kakšen način….vrzite se v morje, poskusite,…vašo energijo Zemlja zelo potrebuje.

Ne poznate še svojih talentov ali blokad, ovir…pišite mi za nasvet.

Kaj trenutno največ delam? V največji meri ustvarjam dušne zapise, ki so obsežni akaški zapisi preko katerih dojamete realno sliko vašega stanja:

 • kateri odnos rabi pomoč
 • kako je vaš notranji otrok
 • lastnosti vaše duše
 • talente/poslanstvo
 • karmične blokade, stanje vaših čaker
 • strahove
 • lekcije, ki jih morate dojeti
 • prejšnja življenja, ki najbolj vplivajo na tega
 • procese zdravljenja dobljenega
 • vodeno meditacijo vstopa v procese in aktivacija samozdravljenja
 • molitve
 • zdravljenja na daljavo
 • položaj axis mundi
 • situacija v partnerstvu in kdo je kriv za probleme
 • ali je aktivirana ženska energija v vas
 • ali je aktivna moška energija
 • kaj še potrebujete za uspeh
 • ali so vaši cilji pravi
 • in še veliko več….

Danes sem zelo začutila notranjega fantka moškega, ki sem mu delala zapise. Jokal je, bil je žalosten in tako osamljen. Stisnila sem ga k sebi kot bi to storila vsaka mama….samo s tem dejanjem sem prispevala k boljšemu počutju tega moškega, kaj šele vse ostalo. Tako malo potrebujemo včasih…samo malo ljubezni in vse se lahko spremeni.

Kajti…večkrat tudi ne vemo kako posebni smo, čudoviti in kako polni talentov. Zato je včasih lepo, če nam nekdo odpre oči in nam spet pomaga najti smer do prave poti.

Saj zato pa smo tukaj – da si pomagamo <3

NE SKRBI, BLIZU SI…OD DALEČ SE ŽE VIDI TISTO PRAVO, mi šepetajo vsi veseli…!

iz <3 za vas, Urška

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *