Podajanje moči

Koliko ženske moči, pravih resnic, modrosti,…je bilo zatirano nekaj tisoč let. Ogromno!

Koliko žensk ni upalo živeti sebe, ker so se bale moških? Ogromno!

Koliko žensk je živelo v strahu pred njimi? Ogromno!

Koliko žensk se je balo svojih očetov? Ogromno!

Koliko žensk danes zavrača moški božanski princip? Večina!

Moj mož mi večkrat reče, da sem skrita feministka. Daleč od tega. Feminizem ni zame. Stvar prejšnjega stoletja in do konca jeznih žensk v kravatah. Danes se zbuja ženska energija in prav je, da si vzamemo nazaj pravico živeti to energijo, na polno. DA NAZAJ VZAMEMO SVOJO MOČ.

Dejansko se kraja moči še vedno nadaljuje, samo na subtilnem, podzavestnem nivoju. Te kraje moči se večkrat niti ne zavedaš, se pa na koncu dneva, ko izčrpana padeš v posteljo, lahko večkrat vprašaš kaj se dogaja.

Ženske smo močnejše na energijskem nivoju, bolj smo povezane z Božanskim, smo čarodejke in magične kreatorke.

Moški so fizično močnejši, bolj Zemeljski, povezani so z materialnim, dosežki v fizičnem smislu,…

Ja, drugačni smo si. Če je še kdo, ki danes verjame, da smo isti, se moti. Ne moremo mimo tega.

Ja, še vedno nismo enakovredne, četudi smo že dolgo enakopravne, vsaj na tem prostoru.

Četudi se vedno bolj zavedamo sebe, še vedno izgubljamo na naši moči. Med partnerji gre večkrat za podajanje moči. Moški se te moči bojijo. Če ne čutijo topline ženskega srca, če ne čutijo ljubezni, ti v strahu izgube kradejo moč – tisto moč s katero lahko ti kreiraš svoje sanje, svoj life.

Ja, moški so še vedno bolj uspešni. Ne zato, ker so bolje plačani in bolje cenjeni na delovnem mestu, enostavno zato, ker so bolj prizemljeni in lažje manifestirajo, lažje funkcionirajo tukaj dol, na Zemlji. V kolikor imajo poleg aktivne moške zbujeno tudi žensko esenco pa lahko zares uspejo na veliko.

Ženske smo veliko manj prizemljene, težje uspemo, ampak ko pridemo do uspeha, je to tisti uspeh, ki podira gore – ker je to tisti, ki je prišel iz globin. Pri večini žensk je pasivna ženska energija in četudi je aktivna moška, nikakor ne zmorejo uspeti. Ne, ženske rabijo za uspeh podporo drugih. Podporo svojih moških, podporo svojih dušnih sester, družine,…ženske enostavno potrebujemo fizično podporo. To je tista podpora, ki jo moški od ženske dobi že na vsakem začetku – dobi njeno moč, njeno žensko intuicijo,…na podzavestnem nivoju ženska moškega podpira na vseh vogalih, ker tako ustvari preživetje za otroke, varnost sebi in udobje, ki si ga vsi želimo. Zato radi pravijo, da je za uspešnim moškim vedno še bolj uspešna ženska. Ja, ženska moškega naredi ali pa ga podre. Vse je odvisno od tega kakšna je.

Kaj pa moški ženski?

ŽENSKE ŠE VEDNO ŽIVIMO V SENCAH SVOJIH MOŠKIH, OČETOV, BRATOV,…in od njih pobiramo moški božanski princip in način poslovanja, delovanja,…ob tem pa se ne zavedamo, da smo drugačne, da moramo delovati iz sebe, iz svoje ženske esence intuicije, topline, prepuščanja. Ženska (na primer) večkrat ne potrebuje poslovni načrt – to je moška energija – potrebuje samo zaupati sebi in svojim ciljem. Seveda ob tem potrebuje podporo in varnost svojega moškega.

Ja, potrebujemo drug drugega, ampak kar je moje je moje in kar je tvoje je tvoje.

Jemljem moč nazaj od vseh…staršev, partnerja,…prednikov…kdorkoli je kadarkoli pobral delček moje moči (veliko tega je bilo) je stopil predme in mi jo vrnil. Ja, polno podporo imam. Od prednikov do otrok. Cela linija po obeh starših mi stoji ob strani in drži pesti zame. To niso več heci, to je preprosto neverjetno in čudovito. Ženska potrebuje tako podporo, podpora partnerja ni dovolj. Moškemu je večkrat dovolj njena podpora in njena moč – nekdo, ki verjame vanj in ga podpira, ženska pa (zaradi izgube moči skozi življenja) potrebuje podporo širše družine.

Kako lahko ženska danes uspe koz zdravilka oziroma učiteljica drugih?

Prvo mora dojeti zakaj je tukaj – svoj namen…kaj bo prinesla drugim, doprinesla svetu?

Nato mora ustvariti jasno vizijo…in to vse občutiti – kot da že vse ima.

Sledijo energijske priprave in pobiranje moči. Sem spadajo blagoslovi in dovoljenje svojih prednikov, predvsem dovoljenje svojih prednic – tistih, ki jim ni uspelo in so zato trpele…

Zelo pomaga regresija v prejšnja življenja, kjer ozaveščamo svoje strahove, lekcije in prav tako svoje talente. Kaj vse si že počela kot duša, v prejšnjih življenjih? Jaz sem bila lunina svečenica, zdravilka vseh vrst, energijsko sem podpirala domove, zdravila ljudi preko simbolov, zdravila preko mojega božanskega vrta – najvišje, zdravilne vibracije je imelo to cvetje, plesala sem in pela, zdravila z gibi in glasbo, petjem, in še bi lahko naštevala.

To mi je pomagalo razumeti kdo sem – moje sposobnosti in moči.

Dokler nisem verjela vase in verjela, da nisem vredna drugih in njihove ljubezni, sem svojo moč delila kot bombone. Samo da bi me ljubili. Bala sem se sijati, pomanjševala sem se za druge, da bi me sprejeli in sebe zatirala do konca. Ne, nisem živela sebe in svoje moči. Moj partner pa mi je kazal, skozi njegovo neodobravanje mojega dela, moje napake in moje šibkosti. Kazal mi je kje še vedno ne verjamem vase, kaj moram storiti bolje, kje se lahko še bolj potrudim…

Ja, on me dobro pozna, to vem. Na začetku najine skupne poti je potreboval mojo moč, sedaj je nima več, samo zase jo držim. Razumem, da mu s tem ne škodim, razumem pa tudi, da mu ta moč manjka, vedno bolj. Ampak poiskati v sebi jo bo moral sam. To ni več moja stvar.

Bal se je moje moči, še danes je ne sprejema. Tako je moralo biti, to je del najine skupne poti in učenja.

Draga moje nosilke luči in moči, učite se od partnerjev, staršev, otrok…to so vsi vaši največji učitelji, kajti sama dobro vem, da bo prišel dan, ko bodo mojemu dragemu zasvetile očke…takrat bom vedela, da je to to. Do takrat pa me pridno uči in mi kaže napake. Za to sem mu zelo hvaležna.

Vseeno se sedaj dobro zavedam…

…KAR JE MOJE JE MOJE, KAR JE TVOJE JE TVOJE. <3

…IN SVOJE MOČI NE DAM VEČ! KER JO DANES POTREBUJEM SAMO ZASE!

Kako nazaj do svoje moči? Kadar vas nekdo izčrpa ga v mislim pokličete pred seboj in si vračate moč oziroma, na drugi strani, mu vračate vse tisto, kar je njegovo – žalost, jezo,… – vse kar ste v dobri veri (naše duše tako delujejo) povlekle nase. Seveda ne dobiš ničesar vase, kar ni že v tebi, se razume, ampak vseeno…kar je moje je moje, kar je tvoje je tvoje. Posrkajte vase vso moč, ki je vaša, naj se vam povrne vse, kar vam pripada. <3 

Urška

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *