Mrazenje, dotiki,…

Vibracija Zemlje se dviga in vemo, že dolgo ni bila tako visoka. Nekateri smo pripravljeni na velike downloade, ki se bodo dogajali v naslednjih tednih. V kolikor ste naredili prostor v “vašem računalniku”, pričakujte male čudeže, prav vsak dan.

Nekateri ne veste kje ste…poglejte okoli sebe. S kom se družite, o čem govorite, ko ste z drugimi, kako se počutite? Vse to vam kaže kje ste….

Ne, žalosti ni več. Zadnja je odšla, ko me je pred spanjem objela očetova mama. V objemu njene čiste ljubezni sem začutila velike blagoslove. Žal mi je, ji je,, da je nisem poznala, žal, da se nisva imele….in ta zadnja žalost je bila njena, ampak v meni in morala je oditi.

Z zadnjo menstruacijo sem po prednicah čistila splave, težke porode in zlorabe. Bolečine so bile zares hude, olajšanje, ki je sledilo pa je vse zavilo v pozabo. Kakšna sreča!

Mrazenje, ki ga čutim….kaj je, od kje je? Pozimi me je včasih veliko zeblo. To je bil moj hlad – hlad moje duše (žalost, jezna,…) in dejstvo, da nisem bila zmožna videti svoje temne plati, svoje teme. Morala sem jo sprejeti. Ta hlad je bilo pomanjkanje moje moči oziroma dejstvo, da se je nisem lastila samo jaz, ampak vsi okoli mene. Odkar je moja moč samo moja, hladu ni več. Pravzaprav mraza sploh ne čutim več in ko ga začutim kot mrazenje točno vem, da se moram povezati z višjim jazom in razjasniti zadevo. Včasih dobim odgovor takoj, včasih čutim temo – nič.

Moja moč ostaja pri meni, ker delujem iz srca in ne čutim potrebe, da se dokazujem drugim. Kdo me ljubi, me ljubi, ostali že dolgo niso del mojega življenja.

Spoznavam zelo prijetne in srčne ljudi, povsod me čaka prijaznost, ugodnosti,…povsod obilje in nasmeh. Sreča, ki jo čutim, da se spet imam, je neprecenljive narave.

Ta teden sem po telesu dobila rdeče lišaje. Polna sem jih, srbijo in bolijo, dejansko pa pečejo, ko se praskam. Včasih tako skeli, da norim, v sebi pa čutim krivico. Odgovora spet ni, potrebovala sem pomoč in jo dobila. Ožigosanje, ki sem ga doživela v enemu izmed prejšnjih življenje se čisti in zdravi na fizičnem nivoju. Ko sem ozavestila vse in začela s čiščenjem se je vse umirilo. Ja, kot vedno, luna nam meče ven vse, kar ne potrebujemo več in tokratna ni bila čisto nič drugačna.

Ok, gremo naprej. Kaj bo pa tokrat? V nov proces grem, jasno. V nove izzive…ampak vedno bolj sem občutljiva na drugi svet, vedno bolj odprta za novosti, informacije, energije čiste ljubezni.

Ja, vse to je proces, ki traja. Včasih se vprašam, če sploh ima svoj konec. Danes vem, da ga ima.

Duše vedno bolj čutim. Začutim dotike – prijetni so in ljubeči. Prav tako čutim podporo, ki jo imam. Neverjetna je.

Moj hrbet še vedno boli. Hodim na jogo, tečem, plešem….pojem, joj, kaj vse ne počnem, da pridem nazaj k sebi. Ja, umetnost nam tukaj tako zelo pomaga. In spolnost? Spolnost je vedno bolj subtilna, čuteča, vedno bolj povezana,…in toliko mi da. Kadar se začutiva na večjih nivojih letiva. Lepo nama je. Ko na temenu začutim vibracije orgazma celega telesa, se pomlajuje in renovira celo moje telo.

Moja kundalini se pridno dviguje, moj obraz je vedno bolj napet. Sem tik pred svojo drugo pomladjo. Celo življenje je še pred mano. Šele sedaj čutim, da zares živim. Moje obline so zapeljivejše, čutim Boginjo v sebi.

Ampak nisem še tam…

Še vedno zeham, ko sem v sobi polne tujih energij. Zaprtih prostorov z dosti ljudmi se še vedno izogibam. Z zehanjem predelam vse energije, ampak prijetno pa ni. Prav tako ni vljudno, da kar naprej zeham vpričo vseh teh ljudi. Zehanja je sicer manj in vsi mislijo, da se mi spi, ampak vseeno upam, da se kdaj konča. Sicer pa je zehanje veliko lepše od ostalih simptomov, ki sem jih imela včasih – hudi glavoboli, bolečine v kosteh, slabost,…

Povezava z višji jazom je vedno bolj čista. Dobro vem česa mi ni storiti, dobro vem kdaj moram počakati na razplet, kdaj je primeren čas za tisto ali drugo….dejansko mi večkrat pride vizija prihodnjega dogodka. Tudi v trgovini je včasih smešno – kot da me nekdo pelje med neke police in potem se spomnim, da mi manjka tudi tistega. Vse se povezuje v neko logično celoto.

Večkrat me je zanimalo kako izgleda ta povezava z višjim jazom? Ja, nekateri ga slišijo, nekateri vejo, drugi ga vidijo. V mojem primeru gre za miks vsega po malo. Še vedno je vse bolj živo, ko pišem za druge dušne zapise. Kot strela iz jasnega dobim vse informacije, ki jih potrebujem. Največ pa mi povejo moji občutki. Ko mi nekaj ni všeč početi, vem, da delam nekaj narobe. Ko sem prepričana vase in smaozavestna, vem, da sem na dobri poti. Včasih sama sebe vprašam glede določene stvari. V kolikor začutim mir in jasnost, poznam odgovor. Kadar pa se mi v glavi zadeva vrti po več minut, vem, da se moram poglobiti. To ni več stvar ega in strahov, ampak zgolj ples srca in intuicije.

Zakaj vam pišem moje izkušnje? Da boste znali prepoznati svoje.

Okoli mene so ljudje, ki še vedno tavajo v temi. Bolečine, bolezni,…na drugi strani pa zamere in krivice. Žal mi je teh ljudi. Sprejmem njihovo nevednost in si hkrati želim, da spregledajo. Predvsemt o želim tistim, ki se niso za vedno postavili v vlogo žrtve. Seveda je najlažje kriviti druge, v tem so dobri vsi. Kateri del napake v tej zgodbi pa je njihov, se ne vprašajo. Seveda, saj ne zmorejo, vidijo samo sebe.

Vse ima svoj zakaj. Tudi nedolžni lišaji in glavobol, nesreča z avtom, globa,…

Jaz se skupaj z vami opiram za nove downloade in vam pomagam ozaveščati prepolne ali narobe spisane “računalniške programe”.

SREČEN SI LAHKO SAMO ČE ŽIVIŠ SEBE

SREČEN SI LAHKO SAMO ČE ŽIVIŠ SVOJE POSLANSTVO

Na srečo in izpolnjeno življenje!

Urška

 

 

Comments

  1. Bogdan

    Praktična resitev za kozne težave kot je herpes, pikice, saj čisti in zdravi po naravni poti, to je Zeolit (pripprocljiv zeo medic)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *