Daj že, pojdi do nje!

V času transformacije se spreminja vse – DNK, naša osebnost, telo, pogled, koža,…

V kolikor se torej sprašujete čemu utrujenost, je odgovor prav v tem. V teh velikih spremembah, ki smo jim nekateri deležni.

Ne, ni lahko. Na pomoč je priskočil še retrogradni Merkur, cel žur bo!

Sama na plan prinašan tisto pravo Urško – del osebnosti, ki sem ga najbolj zatrla kot otrok. Tisti del, ki ni mogel plesati, ko si je to želel, ko ni mogel govoriti, ko je to želel (posledica jecljanje), tisti del – najbolj nori del mene. Joj, kako sem pogrešala ta del. Na jok mi gre ko pomislim na tisto malo Urško, ki je sedela ob svojih starših kot kup nesreče. Moj boleči hrbet je posledica vsega tega.

Ne, nisem se jima uprla. Do očeta sem gojila veliko spoštovanje, občudovala sem ga, njegove besede so bile zlato. Ubogala sem ga in sedela mirno povsod in vedno. Bodi pridna! Bodi mirna! Bodi tiho! Bodi…

Na plan prihajajo spomini. Poroka je bila, veselje in glasba. Moja draga prijateljica je plesala. Občudovala sem jo kako je vsem kazala svojo noro dalmatinsko kri, jaz pa sem se komaj upala prestaviti na izredno neudobnem sedežu v gostilni. Tista prava Urška bi zaplesala, tudi zapela z njo. Vrgla bi svoje “cipele” v kot in si dala duška. Spomin je prišel, z njim pa žalost. Saj danes bi veselo zaplesala z njo, četudi bi me gledal moj oče, ampak takrat nisem. Pa mi hitro reče višji jaz: “Daj že, pojdi do nje!” 

“Kaj? Kako do nje”, sem se spraševala. Pojdi do te male Urške, povleci jo na plesišče, oče ne bo imel nič proti. Nauči se uživati in živeti ta svoj najbolj nori del sebe. Zbudi ta del in spusti ga vase. 

Prav tako sem naredila. Celo malo besna sem odvrgla svojo jakno na stol in zaplesala z njo. Znorela sem se v svoji domišljiji do konca.

Ni mi bilo mar kaj bo rekel moj oče. Ko sem za trenutek pogledala proti njemu, se je veselo smejal. 

Ni mi bilo mar kaj bodo rekli drugi.

Ni mi bilo mar kako čudno me bodo gledale moje sestre. (Si lahko predstavljam, haha, čudovito!)

Enostavno mi ni bilo mar.

In veste kaj? V sebi sem premaknila velik del sebe v tistem trenutku. V opazovanju sebe sem se zjokala kot majhen otrok in potem začutila ogromno olajšanje. Spomnim se takrat kako je po poroki oče dejal. “Kako je nora ta dalmatinka in kako dobro pleše ta hudič babji.” Tako jezo sem čutila ob njegovih besedah. Ona da dobro pleše, pojma nimaš kaj pomeni dobro plesati. Haha! Kaj bi šele bilo, če bi videl mene. No, pa me je končno videl!

Ko je v naslednjih dneh na plan prišlo še nekaj pozabljenih spominov sem naredila isto. Dejansko sem spreminjala dogodke in s tem svojo prihodnost, spreminjala sem sebe in svojo trenutno situacijo. Deluje!

Sedaj pa samo pomislite na tiste najbolj zoprne spomine. Pomislite kolikokrat ste zablokirali, ko bi morali reagirati, kolikokrat vas je bilo sram, ste čutili žalost,…

Kako torej gremo nazaj in popravimo situacijo? Zelo enostavno. Prikličemo si spomin, občutke ob spominu in sami uredimo zadevo kot si to želimo. Uredimo jo tako kot si želimo, da bi se končalo, uredilo, rešilo in na koncu tako, da si pozdravimo spomin in s tem tudi svoje občutke. Kaj vas je učila situacija? Katero lekcijo ste morali osvojiti?

Postaviti se zase?

Premagati strah?

Živeti sebe naprej?

Začeti znova kljub veliki izgubi?

Verjeti vase?

Razumeti, da zmorete sami? 

Premagati strah izgube? 

Kako lahko to deluje? Dimenzije preteklosti, sedanjosti in prihodnosti obstajajo paralelno ena ob drugi. Tudi ko vaše pretekle dogodke in odločitve rešujete preko višjega jaza, vse deluje na isti način. Ozaveščanje spomina, razumevanje lekcije in zamenjava spomina na dušnem in podzavestnem nivoju. Posledično pa s tem čiščenje negativnega občutka (jeza, strah, občutek krivde, krivice,…) iz vseh nivojev vašega obstoja.

V dnevih praznika mrtvih se spominjamo mrtve (joj, kdo se jih ne spomni vsak dan) in s tem prosimo za njihovo podporo. Izkoristite ta praznik za to, da izkažete spoštovanje od svojih prednikov, ljubezen do njih in jih prosite za podporo na vaši poti. To niso mačje solze. Podpora vaših prednikov je bistvenega pomena! To podporo lahko enačimo s podporo vaših angelov varuhov in vodnikov.

Kako? Pokličite jih pred seboj v svojim mislih in vse odpravite po vrsti – spoštovanje, ljubezen in prošnja. 

Prihajajo temni dolgi večeri in ozaveščanje teme v nas. Izkoristite to temo, da iz sebe pomečete še zadnje sledi negativnih emocij. Tako naredite prostor za novo, saj nam vesolje pripravlja velike prenose informacij, ki jih potrebujemo, da bomo končno lahko zaživeli svoje poslanstvo.

Način, ki sem ga opisala danes, vam lahko pri tem izredno pomaga. Veste, vsako energijsko čiščenje je izredno enostavno, zato ne dvomite v to da deluje. Samo pogumno!

Urška <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *