V vsakem primeru imaš prav!

Ja, tale oktober ga seka! 😉 Prišel je še retrogradni Merkur, smo tik pred polno luno in dnevom manifestacije 11.11. in zaključujemo leto in z njim celo desetletje. Wau, kakšna kombinacija.

V kolikor misliš, da je to problem in si v strahu kaj bo, imaš prav.
V kolikor pa verjameš, da je ta kombinacija izredna priložnost, imaš spet prav.

Kateri resnici in prepričanju boš sledil? Vsak po svoje pač.

Moji zadnji tedni so… ufff, saj sploh ne vem kaj naj rečem. Če že leta govorim, da se čistim, lahko sedaj rečem, da so me postavili pod slap ledene vode… haha, šalo na stran, včasih se mi zdi, da sem šla do pekla in nazaj. Noči so dolge, spala nisem že veš kot 15 dni. Koža gori, kot da me celo noč lovijo ognjeni zublji. Kljub vsemu se počutim močnejša kot kdaj koli, sem polna energija in novih navdihov in tako zelo hvaležna. Če bo koga razneslo od te hvaležnosti, bom to jaz. 😉

Razumem kako so zdrave navade vplivale na moja prepričanja, kako so me izoblikovale v srečnejšo osebo.

V tem mesecu je na testu ljubezen do sebe. Si znamo vzeti počitek, se razvajati, delati nič,…se znamo imeti radi tako kot želimo, da nas imajo radi drugi?

To je mesec samo sabotaže in prepričanj, ki jih gojimo do sebe. Veste, lahko ste veliko, lahko ste vse a hkrati nič.

Če ste prepričani, da nič ne zmorete, da ste nesposobni, ne vredni ljubezni,… vam bo vesolje pokimalo, kajti tako deluje. Strinja se z vami in vam v skladu s tem pošilja lekcije, izzive in odnose.

V kolikor pa razumete kaj vse ste, vašo moč in ljubezen, v kolikor razumete kdo resnično ste in začutite preko emocij pravo vašo bit, bo vesolje ponorelo od veselja. Vaši vodniki in predniki vam bodo zaploskali in znašli se boste na odru svojega življenja. Tam je možno vse! Tam ste lahko čisto vse kar si želite. Stopite v tem mesecu na ta oder, stopite pod svetlobo Stvarnika in prosite za očiščenje vsega, kar vas omejujejo v odnosu do vas.

Sebe namreč ne zmorete ljubiti, če:
– ne sprejemate staršev in staršev v sebi (vsako podobnost), JAZ SEM MOJA MAMA, JAZ SEM MOJ OČE! Zadnjič me je prijateljica prosila, da ji pokažem vaje za face yoga (obrazna yoga), češ, da ji padajo veke in jo skrbi. Nežno sem ji povedala, da ji vekajo padajo, ker ne sprejema svoje mame takšne kot je in prav tako del sebe, ki je mama v njej. Smo pol mama, pol oče.
– gojite zamere in ostale negativne emocije
– še vedno za vse krivite druge (uff, kako je to lahko a? Ja, bližnjica, ki nikamor ne pripelje, upam, da vam je sedaj to že jasno!!) Ni kriva mama, ni potrebno obsojati očeta, samo razumeti, da smo take starše potrebovali! )
– niste prevzeli odgovornosti za svoje napake in odločitve. Koliko parov je danes v krizi? Uff, lepa večina. Zakaj? Ker vsi, vse,…samo s prstom kažejo, ne pogledajo pa vase in v svoje obnašanje. 50:50 baby! Tvoj moški sledi tvoji energiji! Draga ženska, vse je odvisno od tebe. Moški, ki od ženske dobiva toplino je kot mali kužek 😉 samo še z repom miga in zaljubljeno gleda svojo kraljico. In isto je z našimi starši!!!!
– …

Ampak ponavljam… Če misliš, da imaš prav, ko misliš, da je kriv samo on, imaš prav. Vesolje spet kima, jebat ga, ni druge.
Kadar pa razumeš svoj del napak, se vesolje smeje, kajti razume, da si dojela igro odnosov. Čista zmaga!

Ja, čas je za nove stvari, nove izzive, projekte, prepričanja, čas je za NOVO! Novi poklici so pred vrati, Zemlja rabi srčne voditelje in srečne otroke.

Kako kaj vaš notranji otrok? Če ga pokličete pred seboj kaj vam pokaže, kaj vam skuša povedati? Kaj najraje počne? Kdaj mu poskoči srček? Kateri resnici in kateremu prepričanju bi najraje sledil?

Dokler ste v glavi, v egu, dokler nabijate na polno čez druge, dokler ste popolnoma odrezani od svojega bistva – beri, duša in srce – ste vedno tam – v tistem začaranem, zajebanem krogu ponavljajočih se lekcij….

Dejansko se čudim nekaterim. Veliko poguma potrebuješ, da greš skozi eno in isto lekcijo 100x. Kot bik skozi vrata, trmasto naprej. Ko ne spustiš svoj ego, ponos,….dejansko v sebi pa samo iščeš pozornost in ljubezen, kot jo vsi.

Vesolja reagira na tvoje misli, dejanja, navade. Pošilja ti samo tisto, kar najbolj potrebuješ. Ja, na žalost nekateri potrebujejo bolezen – hudo bolezen, da spregledajo. Tudi jaz sem potrebovala bolezen mojega očeta in zatem izgubo, da sem se zbudila iz sanj oklepov sistema. Kako žalostno! Zakaj se mora vsaki družini zgoditi taka izguba? Zakaj ne spregledamo prej?

Kot radovedna iskalka resnice zadnjih desetih let vam polagam na srce tisto, do česar sem sama prišla na zelo krut način. Ja, morala sem skozi vse to, jasno, ampak ker ljubim ta svet in ljubim ljudi, vam želim, da spregledate prej in še dolgo uživate z bližnjimi.

Ostala sem sama in si nato ustvarila družino, ki jo prežema brezpogojna ljubezen in sprejemanje. Ustvarila sem vse kar imam na podlagi srčnih resnic. Moja bojevnica se je prebudila in zahtevala od vesolja vse tisto, kar si zasluži. Veliko si zaslužim, velike stvari prihajajo. Moje življenje je eno samo darilo. Tako lepo mi je, nam je,….tako srečni smo, nasmejani, zadovoljni, hvaležni. Yes, yes, yes…

Ja, veliko imamo, ker se tega zavedamo in ker smo vedno skozi skromnost skrbeli za druge. Sicer ne duha ne sluha o skromnosti, ostala pa je velika ljubezen do drugih. In to je tisto, kar je najpomembnejše. Lepo je imeti se, lepo je, da se imamo, četudi samo virtualno. Veliko mi pišete, čutite mojo ljubezen in mi jo vračate. Hvala vse za to izjemno podporo. Skupaj bomo dosegli še veliko!

SAMO PAZITE NA PREPRIČANJA IN DO SEBE GOJITE SAMO NEŽNE MISLI – ČUDOVITI STE V VSAKEM POGLEDU!

ŽIVLJENJE JE LEPO, KO SE LJUBIŠ!

Rada vas imam,
Urška

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *