Ja, vse ok in super, ampak kaj je tisto, kar si srčno želiš?

Z višanjem tvoje vibracije in višanjem zavedanja o tem kdo dejansko si in katere potenciale poseduješ, se ti odpre morje novih priložnosti in možnosti. Joj, kaj vse sem lahko.

Dejansko si zares lahko vse, kar si želiš – če te le vodi tvoje srce, iskrena želja in namera.

Če pogledam svojo listo želja….si lahko rečem, joj, kaj vse bi rada bila, kaj vse bi rada izkusila. Za vse je to življenje premalo, najbrž…no, ali pa tudi ne. (neeeee…pravi moj višji jaz…no, ok, potem pa ne) 😉

Umetnost nam ponuja pot, da se vrnemo nazaj k sebi. Petje, ples, glasba, ustvarjanje vseh vrst….ko nekje tu nekako najdeš sebe, se začneš resnično spoznavati na drugačen način.

Moja najboljša, najbolj učinkovita in tudi najlepša oblika umetnosti sta ples in petje. Slednje prakticiram zadnje čase vsak dan. Petje je zame izredna terapija potovanja vase. Moj glas dobiva neverjetne širine in globine in s tem se jača moja notranja moč. Ja, pojem s celim telesom, pojem z dušo, pojem, ker v tem zares uživam.

Samo poglejte otroke. Še preden shodijo ali začnejo govoriti, pojejo in plešejo. To je tako naravno. Na žalost se v tem zanemarjamo, na veliko. Spomnim se sebe kot punčke. Družinskega psa sem vozila v gozd, tam pa pela in pela,…pela sem na šolskih karaokah, pri družinskih prijateljih, ki so imeli karaoke, pela sem kadar sem lahko… in dejansko vem, da dokler sem pela, sem si bila še nekako zvesta. V trenutku, ko sem na petje pozabila, je v meni nekaj ugasnilo. Ugasnila je moja svetloba, moj žar, moj sij, moja notranja lučka, ki mi je svetila na poti, mi pomagala in me vodila.

Danes je ta lučka spet prižgana. Ja, močno sveti. Tako močno, da nekatere moti in tako močno, da bi nekateri želeli to lučko imeti vedno pri sebi. In veste kaj…dejansko se zavedam, da ti lahko ljudje poberejo marsikaj, te lučke, te tvoje biti, te posebne svetlobe, ki jo nosiš v sebi….pa ti ne more nihče vzeti.

To, kar si, tega ti ne more vzeti nihče. Lahko te polomijo kot staro igračko, lahko te blatijo kot največjo barabo, lahko te zlorabljajo do zadnje celice, lahko te teptajo, da se sami počutijo večje, vse ti lahko storijo, kar si želijo,…tvoje prave biti – tvoje notranje svetlobe – pa ti zares ne more vzeti nihče. Zato sploh ni problem v tem kaj vse se ti je zgodilo, kaj vse si doživel, koliko trpel…pomembno je samo to, da verjameš, da spet lahko prižgeš to lučko.

In danes je toliko orodij, ki ti lahko pomaga. In če ne drugega….tukaj je glasba, tukaj sta petje in ples…tukaj je risanje, barvanje, ustvarjanje, oblikovanje,…kaj vse ti lahko pomaga. Samo odločiti se moraš, stopiti iz vloge žrtve, prevzeti odgovornost za nastalo situacijo, za tvoje emocije, za tvojo polovico krivde (če sploh lahko tako rečemo, ups),…in zajahati svojega samoroga.

Zakaj samoroga? V sanjah že nekaj dni jaham svojega lepotca samoroga. Kadar pride samorog, je to znak velike transformacije, sprememb, znak, da si začel slediti srcu in utišal ego…znak, da si na pravi poti svojih sanj.

Ja, moje sanje so velike. Danes si drznem sanjati na veliko. Danes vem, da si zaslužim svoje sanje. Hmm, kako čudno se to sliši, kaj? Ampak, ko verjameš, da nisi vreden, niti sanjati ne zmoreš.

Trenutno še sama ne vem kaj točno prihaja. Naučila sem se živeti brez pričakovanj, naj pride kar mora. Naučila sem se prepustiti, naj pride, kar si zaslužim. Naučila sem se zaupati, naj pride tisto, kar zmorem uresničiti. Naučila sem se verjeti vase, zaupati svojim občutkom, naj pride tisto, kar me je vredno. Povezala sem se z višjim jazom in se še vedno povezujem, naj pride tisto, kar je dobro za vse.

Draga moje ženske celega sveta, za vas prihaja nekaj posebnega. Dvigovala vas bom v boginje in kraljice. V tem trenutku pa moram prvo poskrbeti za svojo boginjo v sebi. Za mano so aktivna leta dela na sebi. Potrebujem nežnost do sebe, počitek, potrebujem prevetriti vse, kar v mojem življenju ni vredno mene. Čutim veter, ki odnaša vse, kar v mojem življenju ni ljubezen, kar ni podpora, kar ni božansko vodstvo. Priznam, da se utrujena. Sicer močna kot še nikoli, sedaj sestavljam novo zgodbo svoje rasti. Zgodbo, ki bo na ta planet prinesla veliko lepega.

Čistim vse – od oblek, do starih knjig – vse kliče po prenovi.

Prihaja moj rojstni dan. Številka 37 – 10 – 1 – nov začetek. Prišla sem do pravo sebe in čaka me čisto novo življenje. Celo novo ime sem dobila. Naj ostane skrivnost.

V bistvu komaj dohajam vse te spremembe in vse lepo, ki je v mojem življenju. Sreča je spet na moji strani, prav tako pa velike podpore iz različnih dimenzij. Kakšna srečnica sem!

Nič ni padlo iz neba. Veliko bremen sem čistila zadnja leta. Nič ne pride od nič. Zato dragi moji, zavihajte rokave, zadnje pare porabite za vaš osebni razvoj in si ustvarite (četudi zaenkrat samo v vaših mislih in sanjah) svoje sanjsko življenje.

In…sanjajte na veliko, ker je vse možno.

In še nekaj – lahko imaš vse in še več.

In vse pride, ker si to zaslužiš. Si unikatno srčno bitje, ki bo velik doprinos temu svetu. Zaupaj in delaj na tem.

Pojdi v srce po svoje srčne želje in se veseli življenja.

Urška

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *