DUŠNI ZAPISI IN PROCESI

Včasih potrebujete samo par besed ali sklop besed, opozorilo ali navodila, ki vas ponovno usmerijo na pravo pot.

Ne potrebujemo veliko, da znova dojamemo kaj moramo narediti, da sledimo našim ciljem in sanjam. Za vas torej prejemam sporočila, ki so v tistem trenutku izrednega pomena. Za vas to počnem dokler se tega ne naučite sami, dokler ne dojamete, da vse to že znate, da je v vas,…ampak vem, prehodila sem pot, ne gre to iz danes na jutri, potrebno je delo na sebi, da postaneš čisti pretok pravih misli in besed, delo na sebi, da utišaš svoj ego in resnično slišiš samo sebe in svojo dušo – takrat namreč prejemaš božanska sporočila za vsakogar in si kot tak velika pomoč.

Za vas prejemam sporočila glede ljubezni, dela, družine, odnosov, blokad in še veliko več. Dobivam pa tudi procese v katere vas moram preko napisanih besed peljati, kajti besede zdravijo, besedne zveze pa kodirajo podzavestne vzorce in zdravijo dušo. Energija zapisa je tisto, kar potrebujete, da rešite nekaj v vašem dušnem zapisu.

Iz izkušenj vam povem – vedno dobite tisto, kar potrebujete in tisto, kar vam pomaga, da naredite tisti ključni korak naprej.

Odločate se med več vrstami zapisa, ampak na koncu dobite vedno tisto, kar potrebujete, ne glede na želeno. Nekdo lahko sprašuje za ljubezen, mene pa odpelje k reševanju prve čakre in travm iz otroštva, ki so seveda povezani z občutkom ljubljenosti in zmožnostjo ljubiti. <3