Zapis Moj Otrok

Kaj se dogaja z mojim otrokom? 

Kako je težko, ko ne vemo kako bi pomagali lastnemu otroku, ko se trudimo na vse pretege, odgovora pa ne dobimo. Ja, zato trpimo, kajti dobro vemo, najbolj boli, ko “udari” po naših otrocih.

A vendar…energije se prilepijo tja, kjer se bodo lahko rešile in večkrat odpremo oči šele takrat, ko vidimo, da zaradi naših nerešenih podzavestnih stisk, trpijo otroci. Ta nedolžna in čudovita, Božanska bitja, ki so del nas, naše vse…

V tem zapisu dobite odgovor na to kaj rešuje vaš otrok, kaj ga pesti, katera energija vzorca, strahu, kolektivne zavesti ali drugih negativnih emocij, ga drži “zvezanega” in ga ne spusti. 

Veste dragi starš, občutek ni prijeten, ni mu lahko. Vso to njegovo upiranje, mogoče celo jezikanje,…vse to je posledica njegovih ran – ran energijske narave, ki jih vi ne vidite ali slišite. In nič ni narobe s tem, če jih ne, razumem vas, kadar si močno emotivno vpet v neko zgodbo, v nek odnos, težko vidiš čez ovire…

“Ja, vaš otrok je zdrav, to so povedali že zdravniki. Ja, vaš otrok je normalen, samo občutljiv je. Ja, z vašim otrokom je vse v najlepšem redu, samo potrebuje malo pomoči nekoga, ki ve kaj mu je – nekoga, ki bo razumel njegovo stisko.” 

Veste…ko ozavestite problem, ste že na pol poti k rešitvi. Samo en zapis, molitve, mogoče preprosto večerno meditacijo in vse se spet znajde na svojem mestu. Vaš otrok se spet smeji, druži in uživa svojo brezskrbno otroštvo. Prav tako kot mora! Vso pravico ima do tega!

Na e-mail urska@sundarispirit.com mi pošljite podatke od vas, otroka in partnerja – ime, dekliški priimek, rojstni datum in kraj in v roku treh dni dobite zapis in navodila za zdravilne procese.

<3 <3 <3