Prvi & Pravi koraki osebne rasti

Kako začeti z osebno rastjo, kateri so tisti najbolj pomembni prvi koraki za uspešen oseben razvoj, čiščenje dušnega spomina in vseh teles, ki jih imamo, na vseh ravneh? Včasih kaj dojamemo, ampak se potem vrnemo nazaj, fokusa pravega ni bilo, manifestirali tako nismo in spet smo na začetku. Izgubili smo naš dragocen čas in tudi denar, kar pa ni malenkost.
Kako torej začeti in kaj je še posebej pomembno? 

Najbolj pomembna stvar je ozaveščanje težav oziroma problemov, ki jih imamo – samoozaveščanje! Sliši si tako misterijozno, v bistvu pa gre za zelo preprosto tehniko s katero lahko čisto sami ugotovimo kaj se nam dogaja, kaj nam govori naša bolečina ali problem in kje tiči vzrok za ta problem. Brez ozaveščanja vzroka samega problema se boste vrteli v krogu in nič ne boste mogli rešiti.

KAKO SAMOOZAVEŠČATI? 

Kaj nam sporoča naše telo?
Kaj nam sporočajo naša čustva?
Kje so blokade in zakaj je prišlo do njih?
Psihološko ozadje problema
Napačni podzavestni vzorci – brisanje in nadomeščanje z novimi

Druga najbolj pomembna stvar je položaj axis mundi – povezava z Zemljo in Soncem! Edini način pravega manifestiranja! Brez tega boste spet delali korake nazaj.

KAKO SE PRIZEMLJITI IN POVEZATI Z BOŽANSKIM?

Načini povezovanja
Kanaliziranje v kanalu za sebe in za druge
Angelske karte kot velika pomoč
Sporočila duhovnih vodnikov…

Naslednja zelo pomembna stvar je umirjanje, meditiranje – redno, vsakodnevno delo na sebi! Prav tako je poleg tega pomembno, da imate jasno postavljenje cilje. Tri tedne delam na prizemljevanju in povezovanju z Božanskim, naslednje tri tedne se čistim vseh negativnosti, zatem čistim svojo podzavest napačnih prepričanja, itd.

KAKO ZAČETI MEDITIRATI IN SI POSTAVITI JASNE CILJE? Cilje za osebno rast in življenjsko pomembne cilje!

Načini meditiranja
Kako začeti?
Kaj je pomembno pri sami meditaciji?
Kaj vse je pomembno za dober rezultat same mditacije?
Metode koncentracije za višanje zavesti in vibracij?
Metode koncentracije in postavljanje ciljev (ljubezen, čiščenje, izguba kilogramov, pomlajevanje, poslanstvo, obilje,…)
Program meditacij za maksimalne rezultate (4 meditacije po 21 dni)

Četrta, bistvena stvar je odpuščanje. Temu je potrebno nameniti ogromno pozornosti! S pravim načinom odpuščanja lahko v vaše življenje spet vnesete ljubezen, izboljšali se bodo odnosi in stvari postavile na mesto!

KAKO ODPUŠČATI?

Komu moramo odpustiti in zakaj?
Kako bomo odpuščali?
Redni rituali odpuščanja in čiščenja
Nadangel Mihael in rezanje eteričnih vezi,
Z vsem tem počasi spoznavate sebe in svojo dušo in s tem ste vedno bližje vašemu poslanstvu? Vaša duša hrepeni po duševni hrani, knjigah osebne rasti in duhovnega razvoja, delavnicah na to temo, itd. Vaša duša in vi v tem telesu ste tu z razlogom – zaradi vašega poslanstva!

KAKŠNO JE MOJE POSLANSTVO?

Kako do poslanstva?
Kako začeti s svojim poslanstvom?
Kaj je pri poslanstvu najbolj pomembno?
Hrana za dušo (knjige, readingi, sporočila angelov in vodnikov, itd)

In še zadnja stvar! ZAŠČITA – smo v obdobju težkih in intenzivnih energij, zato je zaščita bistvena. Predala vam bom najmočnejšo zaščito s katero boste lahko zaščitili celo vašo družino.

Vsak udeleženec prejme osebni angelski reading, sklop meditacij za konkretne rezultate in obilo napotkov za naprej.

Cena: 44,00 eur za štiriurno delavnico 

Veliko sem se naučila, hvaležna sem za to lepo popoldne. Lepa energija, sproščeno vzdušje in tudi malo babjih čvekov. Zelo, zelo lepo. Tina, 43 let

Wau, nisem verjela, da obstajajo ljudje, ki ti predajo vse, kar dobijo. Neverjetna delavnica. Obdelali smo najbolj pomembne stvari in dano nam je bilo veliko znanja. Hvala iz srca. Objem, Francesca, 39 let

Bila na delavnici in toplo jo priporočam. Dobili smo ogromno uporabnega znanja in jasna navodila kako vse to znanje uporabiti. Hvala Urška Trampuš Sundari. Petra, 34 let