Sundari

Sundari je samozavestna ženska, ki se sebe zaveda v vsej svoji polnosti. V njeni duši so ležali spomini na krutosti, nasilje in posilstva, zato je močno začutila, da potrebuje spremembo in čiščenje vsega, kar kot ženska, ne potrebuje več. Občutek “čistosti” želi predati vsaki ženski in vsakemu moškemu, zato se je preko različnih kanalov naučila vse, kar za popolno zdravljenje potrebujete vedeti in izvedeti.

Govori z dušami, jih posluša in zdravi, tolaži, ljubi in čisti. Duše ji predajo svoje tegobe in tako se zdravljenje začne na najglobljem nivoju človekovega obstoja.

Ve, da je pomembna, ve, da lahko naredi veliko za lepši svet. Uživa v svojem telesu in ljubi se! Obožuje moške in globoko spoštuje vse dušne sestre – ženske, ki v njej vzbujajo ponos in srečo. Otrokom deli svojo neskončno ljubezen in obožuje svoje življenje <3

15979181017_454987901178355_762912098_nBeseda Sundari je indijskega izvora, je moje ozvezdno ime in pomeni ljubezen lepote vesolja, ali v drugih jezikih preprosto, lepota. Vse kar ponujam v sklopu “zdrava duša za zdravo telo” delam iz ljubezni, do vsake osebe in vsake stvari, in v veliki želji po lepšem svetu. Sem Božji služabnik in zemeljski Angel in vedno delujem v najboljše dobro vseh. Vidim, slišim in vem kaj čutijo ljudje in kakšne so njihove travme. Za tiste, ki so pripravljeni, prejemam pomembna sporočila in predajam njim potrebno energijo, ki sproži postopek čiščenja in zdravljenja.

Trenutno živimo na precej onesnaženem in utrujenem planetu Zemlja, ki nujno potrebuje mir in ozaveščene prebivalce. Že zdavnaj so namreč prebivalci Zemlje izgubili stik z naravo in se naselili v mesta, kjer smetijo, se obnašajo nekulturno in pozabljajo na pristne odnose med njimi. Človek človeku sovražnik, četudi sosed ali krvni brat. Pohlep, požrešnost, podkupovanje velikih lobijev, zastrupljanje naše Zemlje, gensko spremenjena hrana, na tisočine lačnih in obubožanih in še bi lahko naštevali. Socialna kriza kulturnega razpona se kaže prav na vseh področjih. Veliki lobiji in podkupljeni mediji so človeka naredili neumnega, nekulturnega in idealno obsedenega potrošnika. Čas je, da zadevi naredimo konec in se končno postavimo za svoje pravice. Za nas, naše otroke in otroke celega planeta. Za mir in ljubezen in za čist planet.

Vizija mojega centra je torej ozaveščanje ljudi, čiščenje napačnih prepričanj in podzavestnih vzorcev, brisanje travmatičnih spominov z duše, vračanje delčkov duše, dojemanje svojega poslanstva, učenje naravnih tehnik zdravljenja s pomočjo energije in informacij in še veliko več. Tako se človek zdravi na ravni energijskega, čustvenega in fizičnega telesa. Spet postanemo popolnoma čisti, taki kot smo se rodili v ta Svet. Kot da smo goli in popolnoma naravni, pripravljeni na nova, pozitivna prepričanja in zgolj na emocije, kot so hvaležnost, ljubezen, notranji mir, spoštovanje, itd. Naj vas torej moji članki, besede, nasveti in vse vrste zdravljenja popeljejo na pravo pot do popolne sreče, samozavedanja in uspeha! Za vas iz Srca, Sundari