Klic prave ljubezni

Če ste sami ali pa mogoče že v partnerski zvezi, to sploh ni pomembno, pomembni ste vi in vaš notranji svet. Če bi radi priklicali pravega partnerja v vaše življenje ali pa samo okrepiti odnos, ki ga že imate, je to prava delavnica za vas.

Kako se zdraviti z dušnimi partnerji, brez da jih vpletamo v to celo stvar na fizičnem nivoju, kako priklicati pravo ljubezen, se povezati z dušnimi partnerji in se samo ozdraviti? Vse to in še veliko več na delavnici »Klic prave ljubezni«, kjer boste veliko o vas samih izvedeli že skozi ljubezenski reading.

Program:
Intenzivna meditacija čiščenje ovir med dušnima partnerjema (lahko si jo posnamete in jo za večji učinek poslušate naslednjih 21 dni)

Tehnike za priklic ljubezni, manifestacija želenih lastnosti partnerja

Meditacija povezovanja z dušo dvojčico

Zdravljenje s komplementarno dušo

Številčni nizi in tehnike zaščite pred negativnimi energijami

Analitičen pregled odnosov v namen ozaveščanja naših emocij

Kako postati čista ljubezen, kako ljubiti sebe

obredi bele magije za priklic prave ljubezni

Darilo: kartica z številčnimi nizi za priklic ljubezni in ljubezenski reading, kjer bo pisalo katere so vaše blokade oziroma kaj vam ne pusti, da bi prava oseba prišla v vaše življenje.

Ne glede na vse, v času prebujanja smo in v času nove vere, vere prave ljubezni. Pozdravljena dušna partnerja, predvsem duši dvojčici sta pomemben element prehoda v svetlobo in priča bomo velikim združitvam dušnih partnerjev, še posebno tistih, ki se že ukvarjajo s svetlobo ali so na to pot stopili med prvimi, Urška

Cena: 111,00 eur, delavnica traja eno popoldne