Angelski readingi

OSNOVNI ANGELSKI READING – sporočila in odgovori na vprašanja

Je ljubeče pismo duhovnih vodnikov in angelskih kart. V točki povezanosti z Zemljo in božanskim vodstvom ob izreku imena in priimka določene osebe dobim različna sporočila ljubezni in navodila. Gre za pismo tvojih vodnikov, ki ti v tistem trenutku pomagajo, da rešiš določen problem ali stisko. Včasih je to povezano s preteklostjo, včasih je to jasen znak, da oseba potrebuje spremembo ali da se mora umakniti od določene situacije. Vsako sporočilo je zgolj pozitivne narave in pomoč v določeni situaciji. Reading vam lahko odgovori na vaše specifično vprašanje ali pa se nanaša na splošno situacijo v vašem življenju in na področja, kjer se vam obetajo spremembe.

Angelski reading ni vedeževanje, ampak zgolj ljubeča sporočila naših angelov, ki nas popeljejo na pot sreče in zadovoljstva. Vsi smo se sposobni povezati z njimi in sprejemati njihova ljubeča sporočila. Dokler pa se tega še niste naučili, vam angelski reading z veseljem pripravim sama.

Za angelski reading mi na e-mail urska@sundarispirit.com pošljite tri vprašanja in v roku treh dni dobite e-pismo. Vprašanja so lahko katerekoli narave. 

Prav neverjetno kako točne so informacije, ki sem jih dobila iz readinga. Prav poslano od Boga vse skupaj. Hvala Urška! Zorica, 56 let

Zdelo se mi je nemogoče, ampak ne poznava se in vseeno je bilo vse napisano kot črno na belem, gola resnica o mojem življenju in predvsem – dejstva – kaj moram rešiti in na kaj biti pozorna. Velika pomoč. Tanja, 46 let

Popolnoma nepričakovano! Na spletu sem dobila to stran in nekaj mi je pravilo, pojdi v to. Ni mi žal, nasprotno, vesela sem za to malo odločitev, veliko mi je pomagala. Hvala. Klavdija, 36 let

Točno, da je groza. Velika rešitev za moje probleme. Hvala. Jaka, 42 let

SUNDARI ANGELSKI READING – sporočila, odgovori na vprašanja, energijsko stanje, zdravljenje na daljavo

Poleg osnovnega readinga pri tem načinu “zdravljenja” dobite veliko več. Poleg osnovnih sporočil vaših vodnikov in odgovorov na vaša vprašanja, vas čaka obilo informacij – o vašem enrgijskem stanju, blokadah, napačnih prepričanjih in še veliko več. Prav tako vas čaka zdravljenje na daljavo, kjer bomo reševali prav tisto, kar vas ne pusti, da bi naredili korak bližje vašim sanjam in neskončni sreči, torej vaš trenutni problem.

Kako poteka? Potrebujem vaše ime in priimek, datum rojstva in dve sliki. Ena slika celega telesa, druga slika obraza in oči. To mi pošljete na zgornji e-mail naslov. Po poslanem naprednem readingu se dogovorimo za zdravljenje – dan in ura. Vi se lepo sproščeno uležete nekje pri vas doma, jaz pa vam delam zdravljenje na daljavo. Po zdravljenju ste deležni še določenih informacij in napotkov.

envelope with hearts- vintage toning