Branje akaških zapisov

Kako lepo je, ko te nekdo vidi v dno tvoje duše. Ko ne vidi samo tvoje podobe, videza, oblike tvojega telesa in tvoje obleke, ampak vidi veliko več – vidi v tvoje srce. To je odgovor na vprašanje “kako vidiš akaške zapise”? Ne bom dolgovezila s teorijo, te je že preveč, iz srca povem, da je to branje tvoje duše in tvojega srca, tisto, kar zares si…pod vsemi oklepi in zaščitami, ki si jih z leti in skozi življenja na sebe zgradil.

Vse se lahko očisti, čisto vse, ste vedeli to? No, jaz nisem čisto verjela v to, ampak sedaj razumem in še več, sedaj verjamem, hvala tem čudovitim zapisom.

Kaj je karma? Karma je posledica napačnih izbir. 

In kdaj izbiramo napačno? Kadar naše izbire niso v skladu z našo dušo, zelo preprosto.

In lahko te posledice nosimo še danes? Seveda, danes delamo iste izbire, saj smo ustvarili vzorec negativnosti, ki se nam vedno znova ustvarjajo, drugače ne znamo ali mogoče ne upamo.

Mogoče tudi ne moremo, ker je izbira energijsko močno orodje? Točno tako, ne moremo se sami tega rešiti, ker so tukaj z nami ali na nas še vedno duše, ki so vplivale na to izbiro – kot prilepljene duše, ki nas opozarjajo na to kaj smo izbrali preko obljube, dogovora, prisile, zaobljube, pogodbe, karkoli….tam so in potrebno jih je odstraniti!

Menda so tudi naši duhovni vodniki lahko negativni? Da, tudi vodniki so lahko negativni. Duhovne vodnike dobivamo z leti, največ jih imamo 6 ali 7. Kadar trpimo dobimo novega duhovnega vodnika, da rešimo nastali položaj in gremo naprej. In ravno takrat duhovni vodnik postane negativen, ker je še vedno z nami in nas s svojo energijo spominja na trpljenje, na težke čase, zato ga je potrebno z molitvijo preko našega višjega jaza enostavno prositi, da odide.

In lahko preko akaških zapisov razumemo tudi naše poslanstvo? Seveda, saj preko energijskih centrov, ki jih poseduje duša in dušnih skupine iz katere smo (prva reinkarnacija) razumemo kakšni smo, kaj nam je težko delati in zakaj smo tukaj. Ko duša dobi nov energijski center ali bolje rečeno božansko svetlobo – popkovino, se razume, da je zemeljski angel in da je tukaj da viša vibracijo. Vsak ima svoj namen, nekateri bolj zemeljskega, spet drugi bolj posebnega…

In kaj potrebuješ za vstop? Potrebujem tvoje ime in priimek ob rojstvu, kraj in datum rojstva in že sem tam, čisto pri tebi… 😉

In kako se potem vse kar dobiš, očisti? Dobiš domačo nalogo, prošnje oziroma molitve, po potrebi pa narediva tudi terapijo.