Vodene meditacije

Vodene meditacije SUNDARI poskrbijo za popolno manifestacijo vsega, kar dosežete med sabo meditacijo. Ker naša podzavest potrebuje 21 dni, da dejansko realizira, se očisti in napolni s pozitivnim, priporočam, da vsako posamično meditacijo poslušate 21 dni, vsak dan zaporedoma. Uživajte in manifestirajte!

Vodena meditacija Čiščenje negativnosti: Umirja, sprošča in očisti vas vsega, kar ne potrebujete več. Z uporabo metode koncentracije in točke nevtralizacije je ta tehnika čiščenja zelo močna in temeljita.

 

Vodena meditacijo Sveti trikotnik ljubezni ali Sveto trojstvo: Umirja, sprošča, prizemljuje, povezuje z Božanskim in vas polni z ljubeznijo, do sebe in drugih. Sveto trojstvo – oče, mama in vi kot Božji otrok – popolni!

Vodena meditacija za poslovni uspeh: Umirja, sprošča, prizemljuje, povezuje z Božanskim, briše napačne podzavestne vzorce glede uspeha in nas samih, sporoča srčne želje, opogumlja, jača, z metodo koncentracijo sporoča želje vesolju in poskrbi za vaš poslovni uspeh.

Vodena meditacija za izgubo kilogramov: Umirja, sprošča, prizemljuje, povezuje z Božanskim, briše napačne podzavestne vzorce glede hujšanja in odnosa do vašega telesa, z metodo koncentracije in številčnih nizov pa poskrbi za vnos informacij o izgubi kilogramov in hormonskem ravnotežju v vaše telo in vaše biopolje. Nenazadnje jača podzavest in hvaležnost s pozitivnimi afirmacijami in regenerira celo vaše telo in vse vaše organe. DVIGUJE VAŠE VIBRACIJE in ZAVEST! Priporočam, da jo poslušate redno, vsaj 21 dni.

(Meditacija zahteva koncentracijo, zato je na začetku mogoče malo težja, s časom pa vam koncentracija in način pozornosti, ki jo zahteva, postane zelo preprosta – tudi več – s pomočjo teh koncentracij se veča vaša osebna koncentracija, boljša vaš spomin, umirjenost, lažje boste razmišljali in delovali, itd.)

Poleg meditacije se priporoča zmerno gibanje in zdravo prehranjevanje! Prav tako želim, da pomislite zakaj se vas držijo vaši kilogrami in kakšno zaščito predstavljajo. Katere emocije skrivate? Katere vaše plati ne želite pokazati svetu? Ozaveščajte vse to in hujšajte – očistite se negativnih emocij in dovolite vašemu telesu, da zasije v vsej svoji lepoti! Četudi meditacija poskrbi tudi za hormonsko ravnotežje vas prosim, da preverite kako je z vašim estrogenom! Le ta mora biti uravnovešen!

Vodena meditacija za zdravljenje notranjega otroka: Poskrbite za svojega notranjega otroka, ki predstavlja vašo podzavest – vse vaše občutke od spočetja do sedmega leta starosti. Vsi občutki se potem samo podvajajo, nič se ne ustvari na novo ali lepše v kolikor je ranjen naš notranji otrok. V tej meditaciji se mu posvetimo, opravičimo, zahvalimu, povemo, da ga ljubimo in tako naprej. Po nekajdnevnem poslušanju (priporočam vsaj 21 dni) boste občutili prve razlike v delovanju do samega sebe in v odnosih z drugimi. Srečnejši boste.

Vodena meditacija pozitivne preobrazbe – sprošča, opozarja na prisotnost v trenutku, daje zavest v srce, gradi zaščito in zdravljenje preko heksagrama čiste svetlobe in komplementarnega bitja, kliče snope svetlobe za balansiranje čaker in notranjega stanja, čisti z vijoličnim plamenov Saint Germana in na koncu vodi do prošenj Stvarniku, ki jih v mislih ponovite – predstavljajo molitve za popoln prehod v novo dobo.