Pogoji poslovanja

Poslovanje preko elektronske pošte:

Elektronska pošta je veljavna oblika komunikacije, ki služi tudi kot dokazilo. Ob prejemu elektronske pošte v zvezi svetovanji in ostalimi storitvami za katere se zanimate, vam bom odgovorila v najkrajšem možnem času, zato boste podrobno tudi obveščeni (o terminih delavnic, ostalih svetovanj, lokaciji itn.).  Vsaka prejeta elektronska pošta služi tudi kot del oglaševanja in prijavo na e – novice, od katere se lahko kadarkoli odjavite s povratnim naslovom v zadevi “ODJAVA” oz. angleško “UNSUBSCRIBE” in boste odjavljeni od novic.

Prijave na dogodke:

Za prijave na dogodke, želim, da se prijavite vsaj teden dni prej, to potrebujem iz tega stališča, da se lahko kot organizator pripravim in organiziram vse potrebno za dogodek kot so npr.: organizacija prostora, materialov in ostalih pripomočkov.  V primeru, da dogodek odpade, vas lahko preko e – pošte tudi obvestim.

Avtorske pravice:

Vse kar je zapisano na tej strani, so pridržane avtorske pravice. Vsakršno preprisovanje in kopiranje s strani je prepovedano. Tudi širjenje in predstavljanje pod mojim imenom je prepovedano. V kolikor se bo pripetila zloraba iz tega naslova, se bo obravnavalo pri pristojnih organih Republike Slovenije.

Vsebina spletne strani

Naša dejavnost ne spada pod uradno priznane vrste pomoči posamezniku (psihološke, fizične). To pomeni, do v okviru naše dejavnosti posredujemo informacije in duhovne vsebine, ki temeljijo na duhovnemu znanju mnogih domačih in tujih predavateljev in avtorjev (pri katerih so predavatelji omenjeni na teh spletnih straneh tudi izobraževali). Naša dejavnost ni kvalificirana za nudenje psihološke pomoči posamezniku, za to so pristojni ustrezni državni organi. S tem želimo povedati, da v primeru, da sprejmemo elektronsko pošto z vsebino, ki ni v naši pristojnosti, je pa v pristojnosti tovrstnih državnih organov, da bomo tovrstno elektronsko pošto po naši uradni dolžnosti nemudoma posredovali pristojnim organom. Včasih namreč sprejmemo elektronsko pošto, v kateri je jasno razvidno, da je posameznik v labilnem psihološkem stanju in tako lahko ogroža lastno varnost ali pa varnost drugih. Naše storitve niso kvalificirane kot storitve uradne psihološke pomoči, zato torej tovrstne vsebine niso v naši pristojnosti in domeni. Ker to ni v naši pristojnosti, tovrstno elektronsko pošto nemudoma posredujemo pristojnemu uradnemu organu, kar pa je tudi uradna dolžnost vsakega državljana.

Vsako žaljenje, grožnje in neprimerne vsebine v elektronski pošti bomo nemudoma posredovali pristojnim organom Republike Slovenije.