Pozdravljeni v Sundari pravilniku o zasebnosti

Ko uporabljate spletno stran Sundari, nam zaupate svoje podatke. Namen pravilnika o zasebnosti je, da vam pomagamo razumeti, katere podatke zbiramo, zakaj jih zbiramo in kako jih uporabljamo. To je pomembno, zato upamo, da si boste vzeli čas, da pravilnik preberete. Če imate v zvezi z njim kakšno vprašanje, nam pišite.

Podatki, ki jih zbiramo

Naša spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje in analizo obiska uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z našim načinom rabe piškotkov.

Kaj so piškotki?

Piškotek je majhna datoteka z nizom znakov, ki se pri obisku spletnega mesta pošlje v računalnik. Ko spletno mesto znova obiščete, mu piškotek omogoči, da prepozna vaš brskalnik. V piškotkih so lahko shranjene uporabniške nastavitve in drugi podatki. Brskalnik lahko nastavite tako, da zavrne vse piškotke ali vas obvesti, ko prejmete piškotek. Vendar upoštevajte, da nekatere funkcije ali storitve spletnih mest morda ne bodo pravilno delovale brez piškotkov. V drugih okoljih, v katerih piškotki niso na voljo ali jih ni mogoče uporabiti, se za podobne funkcije kot piškotki uporabljajo druge tehnologije. Primer tega je oglaševalski ID, ki je na voljo v mobilnih napravah Android.

Analitična orodja

Google Analytics je sistem, ki ga uporablja veliko spletnih strani za analizo obiskov spletnih strani. Google namesti pet različnih piškotkov z veljavnostjo od enega dne do dveh leti. Ti piškotki se uporabljajo predvsem za razlikovanje med rednimi in novimi obiskovalci spletne strani.  Ti piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih podatkov. Več o uporabi piškotkov s strani google lahko preberete tu http://www.google.com.au/policies/privacy/.

Nastavitve piškotkov v različnih spletnih brskalnikih;

Osebni podatki

To so podatki, ki nam jih pošljete in omogočajo vašo osebno prepoznavo, na primer ime, e-poštni naslov, podatki za obračunavanje ali drugi podatki, ki jih lahko pri Sundari smiselno povežemo s temi podatki.

Posredovanje podatkov zunanjim tretjim osebam (Third Parties)

Sundari ne prodaja, trguje ali daje v najem vaših osebnih podatkov drugim. Za vašo boljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo ne-identifikacijske in agregirane podatke, ki nam pomagajo pri odločitvah, kako izboljšati Sundari stran.

Podjetje Sundari lahko vaše osebne podatke posreduje tretjim osebam (Mailchimp), ki za spletno stran www.sundarispirit.com opravljajo podporne storitve. Tretje osebe te podatke uporabijo le v primeru, če je to potrebno za izvedbo storitev v našem imenu, katere smo pri njih naročili in jih morajo obravnavati kot strogo zaupne.

 

“Naročilo na glasilo” (Newsletter subscription)

Vaš elektronski naslov bo uporabljen v namene marketinga, vse dokler ne odjavite prejemanja novic. Odjavite lahko kadarkoli. V primeru, da ste sporočilo prejeli pomotoma ali iz kakršnegakoli drugega razloga ne želite prejemati obvestil o naših seminarjih ali storitvah, se lahko odjavite s klikom na povezavo spodaj vsakega sporočila. Cenimo vašo zasebnost in se v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur.l. st 94/07, ZVOP –UPB1) zavezujemo, da bomo z vašo odjavo prekinili s pošiljanjem oglasnih sporočil in nemudomo izbrisali vaš elektronski naslov iz svojih baz podatkov oziroma baz ponudnika storitev pošiljana sporočil Mailchimp.

Kako uporabljamo podatke, ki jih zberemo

Podatke, zbrane s piškotki in drugimi tehnologijami, uporabljamo za analitiko obiska spletne strani ter da bi izboljšali uporabniško izkušnjo in splošno kakovost naše spletne strani. Kot odziv na vaše zahteve, vam ponudimo storitve za stranke, pošiljamo sporočila za javnost, splošne informativne objave in promocijsko gradivo o nas. Uporabljamo jih tudi za zaščito, preiskovanje in odvračanje pred goljufivo, nepooblaščeno ali nezakonito dejavnostjo. Eden izmed izdelkov, ki jih uporabljamo, je tudi storitev Google Analytics.

Vaša privolitev – za zbiranje in obdelavo osebnih podatkov

S posredovanjem osebnih podatkov preko spletne strani Sundari (Vpis email naslova za brezplačna navodila) soglašate s tem, da Sundari ali njen spletni ponudnik zbira in uporablja vaše osebne podatke in druge podatke o vas kot uporabniku. Izjavljate tudi, da vas je Sundari seznanil z dejstvom, da je posredovanje osebnih podatkov prostovoljno, in da če navedenih osebnih podatkov ne želite posredovati, vas Sundari ne bo obveščal o informacijah ali ponudbah in v zvezi z vašimi osebnimi podatki ne bo izvajal tržnih raziskav. Seznanjeni ste, da se lahko iz sistema sporočil kadar koli izpišete, s klikom na povezavo spodaj vsakega sporočila ali to sporočite na elektronski naslov urska@sundarispirit.com

Če se odločimo za spremembo našega pravilnika o zasebnosti, bomo te spremembe objavili na tej strani, tako da boste vedeli katere podatke zbiramo, kako jih uporabljamo in pos kakšnimi pogoji jih razkrijemo.

Varnost podatkov

V korist Sundari in uporabnikov si močno prizadevamo, da podatke, ki jih hranimo, zaščitimo pred nepooblaščenim dostopom ali pred nepooblaščenim spreminjanjem, razkritjem ali uničenjem.  Sundari zagotavlja, da v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP) po svojih najboljših močeh varuje osebne podatke uporabnikov teh spletnih strani.