S pravimi cilji do finančnega obilja

Skupaj bomo reševali odnos do denarja, napačna prepričanja o denarju, zaslužku, delu, čistili in popravljali bomo vse tiste vzorce, ki vam ne pustijo, da bi doživeli finančno obilje, se »naštelali« na pritok denarja, razumeli, da gre pri plačilu v vsakem primeru za investicijo in ne zapravljanje, se z nihalom naučili komunicirati z našo dušo – podzavestjo in tako spoznali načine (preko našega višjega jaza in duše – tidva poznata vse odgovore) kako bomo zaslužili, s čim, s kakšno namero in akcijo in s tehnikami nove zavesti poskrbeli, da se bo vse zgodilo še prej.

Z vami bom torej na delavnici na poti do finančnega obilja, ki bo hkrati tudi obilje prostega časa, zdravja in harmonije. Na pot obilja bomo stopili skladno z našim dušnim namenom, zato bom za vas pripravila reading akaških zapisov, ki vas bo dodobra spoznal z vašo dušo – kdo ste, iz katere dušne skupine, kam ste se reinkarnirali prvič – lastnosti in talenti vaše duše, na kateri točki vibrirate, kje morate biti pozorni, kateri so energijski centri vaše duše, kako in kaj ste v preteklosti izbirali in si tako nakopali težave s financami in ali kje drugje, kako se boste očistili posledic napačnih izbir in v prihodnje izbirali samo pozitivno in še veliko več.

Postavili si bomo jasne cilje in začeli z delovanjem z jasno namero. Ko boste prebrali reading in dojeli zakaj ste tukaj boste delovali z neverjetno lahkoto proti vašim ciljem, z mirom v duši in zavedanjem, da ste kot duhovno bitje popolni in da vas zemlja zelo potrebuje.

Postopek: 

– razdelitev readingov iz akaških zapisov

– razumevanje preprek in blokad na poti do obilja

– stopamo skozi prava vrata?

– čiščenje vsega, kar nam ne pusti do finančnega obilja – prepoznavanje energijskih neravnotežij

– postavitev pravih ciljev, namera in delovanje – 4 moduli do popolnega razumevanja “kaj je pravo za nas” in kaj nas bo resnično pripeljalo do obilja, transformacija zapravljanja, postavljannje “odra” za finančno obilje,…

– intenzivna meditacija OBILJE (čiščenje blokad in priprave terena,…)

– tehnike nove zavesti za finančno obilje

– številčni nizi in še veliko več…

Vsak udeleženec prejme reading iz akaških zapisov in kartico s številčnimi nizi za obilje (za v denarnico). S seboj obvezno prinesite nihalo (kristal na vrvici).

Cena: 150,00 eur za osemurno delavnico