Energijsko čiščenje

Včasih se nam življenje kar naenkrat obrne na glavo. Nekateri temu rečejo smola, spet drugi radi pridejo stvari do dna. Depresija, strahovi, jeza, nesoglasja z bližnjimi, energijski vampirji (ljudje, ki vam nevede kradejo energijo), žalost, poleg nenehne utrujenosti in dejstva, da vsako stvar naredite veliko težje in z določenim uporom. Tako stanje seveda posledično prinese še več podobnih negativnih situacij, vse dokler ne načenjajo napadati tudi vaše zdravje. Filter v stroju vsake naprave je potrebno vsake toliko očistiti ali zamenjati in prav tako je z vašo energijo. Kako pogosto morate to storiti pa je seveda odvisno od vašega načina življenja in dela, ki ga opravljate.

space-clearing

Obstaja veliko načinov čiščenja negativnih energij, vaše aure, pisarne, doma, vaših pasjih ljubljenčkov, itd. Povsod, kjer se gibljete je z vami vaša energija, dobra ali slaba. Spodaj je nekaj primerov energijskega čiščenja oseb in prostorov, vendar vseeno v težjih primerih priporočam obisk zato izučene osebe, ki bo skrbno preverila vašo energijsko polje in vam znala pojasniti kaj se vam dogaja.

Načini energijskega čiščenja:

  1. Ročno čiščenje – Začutite svojo auro pod vašimi dlanmi in nato začnite s čiščenjem tako kot bi pomivali okna s tem, da na koncu vsake poteze energijo vržete v koš. Najboljse je, da si pripravite vedro z vodo kamor mečete vso slabo energijo. Ob tem si predstavljajte kako vaša siva aura postaja vedno svetlejša in čistejša.
  2. Vizualizacija zaščite s svetlobo – predstavljal si kako te jajce v čudoviti beli svetlobi objame od glave pa do pet. Ta svetloba postaja vedno močnejša dokler ne ustvari ščit okoli tvoje aure.
  3. Kopel – Morska sol nevtralizira vaše okolje in tudi vašo energijo. Pripravite si vročo kopel, vanjo vržite nekaj morske soli in par kapljic eteričnega olja sivke. Medtem, ko uživate v slani kopeli si predstavljajte kako vroča in slana voda iz vašega telesa odstranjuje vso slabo energijo in toksine.
  4. Molitev – Ne glede na vašo versko usmerjenost lahko zaprosite vaše drage angele, da vas zaščitijo z njihovo zdravilno svetlobo, ki ščiti pred slabo energijo in negativnimi vplivi. To lahko storite tudi za druge ali celo vaše hišne ljubljenčke.
  5. Mantre in instrumentalna glasba
  6. Redno zračenje vse bivalnih prostorov
  7. Čiščenje z suhim žajbljem (zelo učinkovito)

Najboljših metod čiščenja energij in zaščite se učimo na delavnici Roke, ki zdravijo!

 

44,00 eur; 45 minut