Sundari energijsko zdravljenje in čiščenje na daljavo

Je celostni pristop zdravljenja, kjer se popravlja nepravilnosti v energijskem polju človeka oziroma njegove aure, ki obdaja telo. S “popravljanjem” pretoka energije v energijskem polju omogočimo telesu, da dobi moč za samozdravljenje. Edina posebnost je ta, da poteka na daljavo, kar pomeni, da se vi, med samim potekom terapije, v obdobju vašega doma sproščate in zdravite obenem. 

Posebnost SUNDARI energijskega zdravljenja in čiščenja je sam pristop. Posebej vas prizemljujem, povezujem z Božanskim, z vašimi angeli vodniki in varuhi. Čistim negativnosti iz vašega telesa, vaše avre in vaših čaker. S pomočjo spiritov, duhovnih vodnikov in ostalih vnebovzetnih mojstrov vam režem eterične vezi, odstranjujem priseske in vračam vam potrebno življenjsko energijo. Prav tako vam vračam vašo žival moči in z informacijami, ki jih dobim rešujem vaše trenutne probleme ali blokade. V primeru fizičnih ali čustvenih bolečin s posebnimi tehnikami čiščenja odstranjujem sam izvor bolečine ali negativne emocije.

Vse je energija, mi smo energija, zato je pri vsakem zdravljenju nujno tudi zdravljenje na energijskem nivoju. Ta pristop je idealen k vsem ostalim oblikam zdravljenja vseh bolezni, tudi težjih. Energijsko zdravljenje in vsi podobni pristopi, so fokusirani na fizično, mentalno in čustveno raven življenja. Delujejo na energijskem nivoju naše biti.

Po zdravljenju vam preko e-maila ali telefona sporočim vaše energijsko stanje in vam predam vse informacije, ki so mi predane med samo terapijo.

Koristi:

– ustvarja globoko sproščenost in spodbuja telo, da opusti stres in napetosti
– spodbuja k samozdravljenju
– mirnejši spanec
– uravnava krvni pritisk
– rešuje probleme in blokade
– čisti negativne emocije
– pomaga pri akutnih (poškodbe) in kroničnih težavah (kot so astma, ekcemi, glavoboli, td.) in odvisnostih
– zmanjšuje bolečine
– odstranjuje energijske blokade, uravnava tok energije endokrilnega sistema s tem, da telo balancira in harmonizira
– spodbuja telo, da se očisti toksinov
– pomaga telesu, da se pozdravi po dolgi bolezni ali težki operaciji
– jača imunski sistem
– povečuje vitalnost in pomlajuje
– zvišuje vibracijske frekvence telesa
– pomaga pri spiritualni in osebni rasti

Cena: Prostovoljni prispevek