Zdravljenje z vodeno meditacijo po vaši meri

S tem načinom zdravljenja vam ustvarim čisto vašo meditacijo po energijskem pregledu na daljavo.

Opažam, da imajo ljudje radi zdravljenje na daljavo, mogoče celo bolj kot terapije v živo, saj jim dostikrat zmanjkuje časa in volje, prav tako se v zavetju lastnega doma počutijo mirnejši in bolj sproščeni, zato ima večkrat tako zdravljenje tudi večji učinek. Vsekakor sem včasih po takem zdravljenju ostala suhih ust, saj sem čutila, da sem sicer aktivirala proces samozdravljenja, ampak da določenih stvari ne moremo rešiti na takšen način, zato sem se spomnila na meditacijo. Kadar po takem zdravljenju ali dveh dobiš čisto svojo meditacijo si lahko prepričan, da boš vsakemu problemu prišel do dna. S tako meditacijo namreč sebe prizemljuješ, zdraviš blokade v čakrah, težave karmične narave, ker te med meditacijo popeljem nazaj, odpuščaš tistim, ki jim moraš, in sebi, s pomočjo dihanja in bele svetlobe brišeš napačna podzavestna prepričanja, se polniš s pravilnimi informacijami, itn. in z rednim poslušanjem te meditacije več kot ozavestiš in ozdraviš vse tiste emocije, ki niso ljubezen. Ne bomo govorili o negativnih emocijah, samo o emocijah, ki ne spadajo več v naše življenje, nam krojijo naše navade, karakter in usodo, zato je prav, da se jih rešimo enkrat za vselej.

BRANJE AKAŠKIH ZAPISOV in MEDITACIJA PO MERI – idealna kombinacija za tiste, ki želite do velikih korakov naprej v samo 21 dneh. S to kombinacijo vstopimo z enostavno meditacijo na vse nivoje, vse do naše duše in čistimo vse posledice napačnih izbir iz vseh življenj in stanj, ki smo jih kdaj koli doživeli ali ustvarili. Ravno tisto, kar vi potrebujete z uporabo molitev, prošenj angelom in vodnikom, prošnje za odstranitev vseh priseskov in napačnih negativnih podzavestnih vzorcev, vseh negativnosti iz vseh čaker, prekinitev dušnih pogodb in še veliko več. Na nek način vam po ovinkih tudi pove vašo karmično zgodbo,  vas reši vaše karmične šole in vam ponuja nov začetek.

Meditacijo dobiš od 3 – 5 dni po samem zdravljenju, kjer energije še vedno delajo tebi v prid, z meditacijo pa vse samo še ojačaš.

ZA ODRASLE IN TUDI OTROKE!

Energijski pregled in posneta meditacija 

Branje akaških zapisov, energijski pregled in posneta meditacija 

Posneta meditacija po predhodni terapiji 1:1 

Dobite po e-mailu v roku 4-6 dni.

Cena: prostovoljni prispevek