Olife antioksidant

Prosti radikali ubijajo naše zdrave celice in telo postane nasičeno toksinov – pade imunski sistem in bolezen pride tja, kjer smo najbolj šibki. Vse se seveda začne v črevesju za katerega pravijo, da so naši drugi možgani – njihovo pomembnost pa na žalost še vedno zanemarjamo. Večina bolezni izhaja iz nezdravega črevesja do katerega pripeljejo prosti radikali kot posledica nezdravega življenja, stresa, pomanjkanja gibanja, svežega zraka, pomanjkanja ljubezni, negativnih emocij (jeza, zamera, žalost, občutek krivde,… in še bi lahko naštevali).

Posledice na naših telesih so lahko usodne. Pomislite, zaradi ene slabe emocije, ki jo zadržujemo v sebi, lahko resno zbolimo ali celo umremo.
Obrnimo sedaj zgodbo in jo poskusimo nekako rešiti, četudi recimo oseba ne želi pogledati resnici v oči in se soočiti s svojimi čustvi. Kaj lahko naredimo v tem primeru? Kako lahko uničimo proste radikale še preden napadejo naše zdrave celice?

Z ANTIOKSIDANTI! Najbolj preprosta rešitev za naše telo so antioksidanti – po definiciji so to snovi, ki nevtralizirajo za celice nevarne proste radikale. Nase vežejo kisik s katerim onesposobijo proste radikale in krepijo obrambne možnosti telesa. Najdemo jih v zelenjavi in sadju, super hrani, vitaminih – na trgu namreč obstaja gora antioksidantov, jaz pa sem našla najmočnejšega – Olife – izvleček iz oljčnih listov, ki v 70 ml napitka vsebuje toliko antioksidantov kot jih ima dva litra hladno stiskanega olivnega olja.
Ta čudežni napitek bo vaše telo dobesedno prenovil – in to na vseh možnih nivojih, deluje namreč tudi na psiho, na naše možgane, čustva, moč koncentracije, soočanja z dnevnimi obveznostmi in še veliko več. Pozitivnih lastnosti tega čudežnega napitka ne morem opisati v parih besedah, ampak glavno je nekaj – v enem mesecu uživanja uničite vse proste radikale, očistite jetra in črevesje (torej vsa prebavila), izgubite tistih par dodatnih kilogramov (zaradi oblog na črevesju in toksinov pod kožo), misli postanejo bolj jasne in tudi čustveno telo se pomiri.
Druge pozitivne lastnosti:
– viša nivo energije
– uravnava menstrualni ciklus (čisti spolne organe)
– odpravlja probleme s kožo (dermatitis, luskavica, rdečica, mozolji, ekcemi,…)
– ugodno vpliva na urinalni sistem, tudi na mehur in prostato
– odpravlja alergije
– čisti telo kandide in vse ostalih bakterij
– uravnava krvni pritisk (znižuje previsokega in viša prenizkega)
– vrača voljo do življenja
– pomirja
– odpravlja celulit
– odpravlja gube
– uravnava raven sladkorja v krvi in brzda apetit (želja po sladkem se zmanjša)
– brzda napade lakote (posledica uživanja prevelikih količin ogljikovih hidratov)
– nevtralizira proste radikale
– zdravi in obnavlja vse celice v našem telesu (vseh 10.000 milijard)
– čisti kri
– čisti vene, odpravlja probleme s krčnimi žilami (tukaj ima izdelek neverjetne rezultate), težkimi nogami, kalcinacijo,…
– pomaga pri boleznih kot so: diabetes, Alzheimerjeva bolezen,..
– rešuje vse avtoimunske bolezni (revma, artritis, artroza,..)
– pomlajuje našo kožo in lase in celoten organizem
– pomaga pri izgubi kilogramov
– čisti in zdravi tkiva
– deluje na psiho, na možgane (umirja, sprošča)
– pomaga pri depresiji
– pospešuje metabolizem
– viša nivo koncentracije in miselnih sposobnosti
– čisti črevesje, jetra, želodec,…
– pri otrocih so rezultati opazni že prej (ko otroci pojejo preveč sladkarij, ko jim upade motivacija, zbranost,…)
– pomaga pri prebavi glutena
– …

Na trgu je veliko antioksidantov v obliki super hrane, ki pa jih moje telo nikoli ni dobro sprejelo. Sprva nisem razumela zakaj, danes pa vem, da potrebujemo antioksidant avtohtone narave – torej izdelek, ki je ustvarjen iz nečesa, ki je tudi del naše Zemlje. Oljka je sredozemsko drevo, raste tudi v naši Istri, hladno stiskano olivno olje pa je praktično v vsaki slovenski kuhinji. Izdelke iz oljke kot drevesa in oliv naše telo lepo sprejme, veliko bolje kot super živila iz Andov, Brazilije in ne vem še kje, tega se morate zavedati.
Veste, sama vam pozdravim dušo in vam povem s katerimi čustvi imate še vedno za opraviti, nemogoče pa je, da vas obnovim na vseh nivojih, zato ponujam izdelek kot je Olife, saj si želim da pozitivne rezultate terapije in uživanja tega izdelka začutite hitro in da se na učinkovit način postavite nazaj na noge in spet sledite svojim sanjam.
Dolgo časa sem iskala ta izdelek, ta neverjetno močan antioksidant, vedela sem, da obstaja nekaj kar bo ljudem vrnilo vero v svoje življenje, zdravje in lastno telo. Izdelek sem seveda preizkusila tudi sama in vsak dan znova me preseneti. Počutim se neverjetno, zelo sem zadovoljna.

In veste kaj mi je najbolj všeč? Dejstvo, da ga lahko zaužije nekdo, ki sploh ne verjame v moč antioksidantov, oziroma nekdo, ki nič ne dela na sebi pa je meni ljuba oseba in mu Olife pomaga na vseh nivojih. Je super preventiva in tudi odlična kurativa in popolnoma naraven izdelek.
Nakup izdelka: Izdelek dobite pri meni v Medvodah ali v Šempetru (dogovor po telefonu na 041 330 422), ali pa ga naročite na elektronskem naslovu
https://www.evergreenlife.it/urskatrampus
Priporočam ga za vaše fizično, mentalno in čustveno telo!