Z osebno rastjo nad odvečne kg in gube

Kot so emocije krive za nastalo bolečino ali celo bolezen, so krive tudi za naše odvečne kilograme in mogoče prehitro nastale gube. Vse, kar ni v ravnovesju znotraj nas se pokaže navzven. Hrana je tukaj precej nepomemben dejavnik, saj lahko trdimo, da je tudi prenajedanje stvar emocij in kaže na dejstvo, da nam primanjkuje ljubezni, v prvi vrsti do sebe.

Vsi si želimo imeti lep in zdrav izgled, oblikovano in fit telo in obraz, ki izžareva toplino in ljubezen. Vse to je mogoče dobiti, ko se poglobite vase in očistite vašo notranjost. Mogoče ste že preizkusili vse možne diete in vse možne izdelke proti gubam, kilogrami in gube pa so še vedno tam, ker niste delali na vaših emocijah.

Ta delavnica vam ponuja ravno to. Še preden boste prišli do mene bom z vašim dovoljenjem pogledala v vaše biopolje in poiskala vzroke vaših težav. Za vas bom skovala »načrt« s katerim se boste soočili na sami delavnici. Začeli boste čistiti svojo notranjost, z načrtom treninga, miselnih vzorcev in številčnih nizov pa bomo poskrbeli, da bodo prišli rezultati še prej in da bodo »za vedno«. Nič več jojo učinka, skrbi kaj jesti in kaj ne, nič več nepotrebnih misli glede vašega telesa in tako naprej. V 4-6 urah se bomo naučili vsega, kar morate vedeti o sebi in svojem telesu. Poslušati sebe in svoje potrebe je tisto, kar najbolj potrebujete. Smejali se bomo, tudi jokali in na koncu tudi…veliko potili.

Program:

–        Osebni preobrazbeni reading (vsebuje vse podatke o tem katere emocije vas redijo, kaj vam primanjkuje, na kaj morate biti pozorni, kako ravnati z lastno energijo ali se po potrebi zaščititi, na čem morate še delati, katere odnose rešiti, kje odpuščati itn.), ki je samo vaš – preberete ga samo vi in nihče drug na delavnici.

–        Psihološka ozadja odvečnih kilogramov in gub – zakaj pridejo, kako jih odpravljamo,…

–        »Migam in hujšam« – veliko časa bomo posvetili pravilni vadbi, ki je za vašo preobrazbo (poleg čiščenja emocij) bistvenega pomena. Naučili se bomo vaj, ki so edinstvene in visoko učinkovite, ampak sila preproste. Sami se boste naučili sestaviti vrhunski trening, ki ga boste opravili 5x tedensko v intimi vašega lastnega doma zgolj s težo lastnega telesa (za to vrsto vadbe ne potrebuješ ničesar, samo blazino). Gre za mix visoko intervalnega treninga, pilatesa, joge, dihalnih tehnik in še veliko več. Preprosto, zabavno in zelo učinkovito.

–        Podzavestni vzorci – v readingu bo pisalo kateri so vaši napačni podzavestni vzorci, jaz pa vam bom pokazala tehniko, ki jih odpravlja za vedno. Svojo podzavest boste napolnili z novimi miselnimi vzorci in prepričanji in preobrazba se bo začela že na dan delavnice.

–        Naučili se bomo kako pravilno postaviti cilje in kako delovati z namero proti njim za uspeh.

–        Vse skrivnosti vizualizacije in meditacije, pravilnega dihanja in še veliko več.

Cena: 99,00 eur, delavnica traja eno popoldne

Vabljeni, Urška