Zapis LJUBEZEN

Imam pravega partnerja? …. Samo, če ste pravi tudi vi!

Prihaja v moje življenje moj dušni partner?

Zakaj sem še vedno samska?

Me sploh kdo ljubi?

….

Ljubezen je tista najvišja stopnička pri osebni rasti, ki te prvo nauči ljubezni do sebe. Na kateri točki do prave ljubezni si ti razkrije Zapis LJUBEZEN, ki odgovori na mnoga tvoja vprašanja, kajti zavedati se moraš, da nekaj vendar delaš narobe, če še vedno nisi srečen/a v ljubezni. Niso za to krivi drugi ljudje, ampak nek zapis v tebi, neka blokada ali napačno prepričanje, stvar iz otroštva ali prejšnjega življenja…nekaj pač, ki ti ne dovoli, da bi v tvoje življenje prišla prava oseba.

Veš, čaka te ta tvoj dušni partner…mogoče je celo na istem kot ti in se čisti, da bo pripravljen na združitev, fizično združitev, ki vaju bo skupaj popeljala do zvezd.

Veš, ponoči se srečujeta vajini duši in dolga rdeča nit med vama vaju bo na koncu pripeljala skupaj, usojena sta si. Vajin ples ljubezni sta podpisala še preden sta se ponovno rodila na naš čudovit planet….

….AMPAK…ALI SEM SPOSOBNA LJUBITI?

…JE MOJE SRCE ODPRTO?

…ČAKAM ŠE VEDNO NA LJUBEZEN IZ OTROŠTVA?

…ZNAM POSTAVITI ZDRAVE MEJE V ODNOSIH?

…SEM OBDELALA SVOJE KARMIČNE ŠOLE IN RAZUMELA MOČ ODNOSOV?

Ta zapis ti bo povedal vse! Kako daleč si, kako daleč je on, mogoče celo kdaj prihaja in ali ga že poznaš…prav vse ti bo razodel, bodi pripravljena na čisti zapis ljubezni, ki je v tebi, zapis tebe kot duša, kot spiritualno bitje, ki hrepeni po ljubezni…po tem, da bo ljubljena…pripravi se na resnico. Le kako lahko pride prava oseba kot pa niti sebe ne poznaš dovolj dobro…in le kako, ko pa se še vedno ne ljubiš??

Pusti božanskemu času in zapisu, da ustvari iskrice med vama, da vzplameni ogenj strasti še preden se srečata…in ko se bosta bo to tista prava ljubezen na prvi pogled, ljubezen, ki bo brezčasna.

Tvoji Vodniki

Na e-mail naslov urska@sundarispirit.com mi pošlješ podatke (ime in priimek, datum in kraj rojstva) z napisom LJUBEZEN in s kratkim opisom situacije.

V roku treh dni dobiš zapis in vse zdravilne procese v katere te peljejo tvoji vodniki.