Zapis POSLANSTVO

Vsak človek ima svoje poslanstvo, svoj dušni namen in  svoj poseben talent. Čisto vsak!

Lepo je spoznati, živeti, biti del tega velikega Stvarstva s svojim poslanstvom – uresničevati svoj lastni namen, pomagati, biti del nečesa večjega…

Želiš izvedeti kdo si in katero je tvoje poslanstvo?

Zapis POSLANSTVO ti pove veliko o tebi in včasih razodene tvoj namen do zadnje potankosti. Ne pa vedno in to iz razloga! Kadar je človek na določeni stopnji osebnega razvoja, kjer potrebuje sam ozaveščati svoje poslanstvo ne pride razodeto niti meni, a vendar izvem veliko o tvoji duši in sestavljam tvoj mozaik življenja in namena na drugačen način – predam ti marsikatero sporočilo, ki je za tebe v danem trenutku bistvenega pomena. Mogoče gre za knjigo, mogoče za stavek ali dva, ki te lahko konkretno usmerita…mogoče pa s tem zapisom dojameš, da si še daleč in da moraš prvo dojeti še par stvari prej, rešiti svoj preteklost in blokade v povezavi z njo…lahko pa se zgodi, da izveš, da si čisto blizu in da deluješ napačno, da nisi napisal jasno svojih ciljev, da nekaj v tvojem procesu vendar manjka.

Ne glede na vse, zapis ti bo pomagal, zdravil te bo in bodril, dal ti bo moč in motivacijo za naprej! Ta zapis bo manjkajoči del iskanja tvojega poslanstva in dal ti bo odgovore, ki jih skriva tvoja duša.

Sem pripravljen na poslanstvo?

Imam strahove povezane s poslanstvom?

Kaj se mi je zgodilo v prejšnjem življenju v zvezi z mojim poslanstvom?

Sem že dovolj močen, da pomagam drugim?

Sem v energiji obilja in zakaj ne?

Sem dovolj zaščiten?

Gojim do sebe napačna podzavestna prepričanja?

Na e-mail naslov urska@sundarispirit.com napiši svoje podatke (ime, priimek, datum in kraj rojstva) s pripisom POSLANSTVO in v roku tri dni boš prejel zapis in vse zdravilne procese v katere te peljejo tvoji vodniki ali tvoj višji jaz.

Tvoji vodniki <3