Zdravljenje družinske problematike

Družina je energijska celica, kjer se srečajo sorodne duše in duše na drugih nivojih zato, da rešijo pretekle izbire in emocije, ki jih nosijo znotraj sebe. Naši starši, bratje in sestre so naši največji učitelji – preko njih ozaveščamo lastne občutke in duša jih je izbrala prav s tem namenom – da se preko njih, torej skozi odnos, reši vsega negativnega.

Člani družine so med seboj neverjetno prepleteni skozi prejšnja življenja in vsem, kar so si med seboj storili. Dojeti vse, kar se je zgodilo, ozaveščati to prepletenost skozi prave informacije pomeni pozdraviti sebe in svoje družinske člane in v celico družine vnesti ljubezen, mir in zadovoljstvo. Večkrat se zgodi, da postane družina tako še močnejša in srečnejša, spet drugič je neizbežno dejstvo, da določene karmične šole terjajo svoj čas in posledice v določenem obdobju in učenje skozi razhajanje, ločitev… vse zato, da vsak posameznik doseže točko notranjega miru in zaključi s preteklostjo.

Sorodne duše s katerimi moramo rešiti določene pretekle situacije pa se ne reinkarnirajo vedno z nami, ampak so z nami kot entitete. In tudi oni imajo svoje sporočilo – vsaka duša, ki ostane prilepljena na nas je tam z razlogom – da rešite z njo dogovor, ki je nastal v prejšnjem življenju – prekinite pogodbo na dušnem nivoju, se pokesate za slaba dejanja, odpuščate sebi in drugim in tako izstopite iz linije vzorcev, ki ste ji sledili in tako izbirali napačno. Samo napačna, negativna izbira – tista, ki ni v skladu z delovanjem vaše duše – prinaša negativne posledice. Napačna izbira pa se zgodi, zaradi emocij, ki jih nosimo v sebi – zapisa na duši, ki nam ne pusti, da bi energijsko izbirali in delovali drugače.

Vsaka oseba v vašem življenju ima svoj pomen, svoj namen za vas!

Zgodbe, ki jih ustvarjamo skozi takšna zdravljenja so neverjetna. Niti mislite si ne morate kaj vse imate na energijskem nivoju med seboj in kako prav je ali bi bilo, da se tega rešite.

Kako poteka takšno zdravljenje?

Prvo obravnavam vsakega člana posebej in potem družino kot energijsko celico, da razumem kje so blokade (slabe emocije kot so strah, jeza, občutek krivde, zamere,…) in kaj morajo rešiti med seboj. Seveda je otrokom prikrajšana marsikatera informacija, kajti starši lahko naredijo vse namesto svojih nepolnoletnih otrok. Svojemu otroku lahko pomagate s tem, da zdravite sebe in svojega partnerja, na energijskem nivoju se tako počisti ogromno. Včasih sploh ni potrebno, da je otrok prisoten, sta pa potrebna oče in mama in njuna želja po pozitivnih spremembah in še prej, prevzemanje odgovornosti za tisto, kar so storili, kar še vedno počnejo in tudi nosijo v sebi.

Ustvari se zgodba družine oziroma zgodba njihovih duš. Vsak od staršev je deležen individualne terapije in zdravljenja, spisek molitev za sebe in otroke.

Okvirna cena: 150,00 eur