Zdravljenje otrok

Drage mamice, vaši otroci so prav posebna bitja, vse čutijo in posrkajo vase in s ponovnim rojstvom na Zemljo so s seboj prinesli kovček – karmični kovček spominov, travm, prepričanj in ostalih negativnosti, ki jih vsekakor delijo z vami – še več – precej podoben kovček imate.

Niste vi učitelj vaših otrok, oni so vaši učitelji, vi ste zgolj tisti, ki jih mora pripraviti na življenje in jih vzgojiti v srčne, vesele in družabne ljudi. Vi ste tisti od katerih je veliko odvisno – njihov VZOR in kot starš prevzemate odgovornost za bitje, ki je vaše pa ni vaše, a vendar v sebi nosi del vas, del vaše karmične zgodbe, del vaše preteklosti, vaših izbir in travm v katere ste vpleteni skoraj vsi.

Otroci so še posebej dovzetni za energijska zdravljenja, dejansko skoraj nikoli ni potrebna več kot ena terapija, še posebej ne pri manjših otrocih. Način dela je seveda odvisen od samega otroka, ampak vesela sem, ker mi zaupajo, ker mi pustijo in včasih povejo stvari, ki jih vam, dragi starši, ne upajo.

  • Terapije so zato kratke ampak zelo učinkovite. Otroka pregledam še preden pride v moj prostor in v mene vstopi zdravilne energija, ki jo zgolj s nekaj dotiki vnesem tja, kjer je to najbolj potrebno – v njegovo malo fizično telo, v njegov um in srce… Po terapiji sestavim molitve, ki jih mama ali oče vsak dan ob isti uri bere svojemu otroku in že v 14 dneh je vse samo še preteklost.
  • Nekateri otroci imajo težje travme iz preteklosti, ki v današnjih časih prihajajo na plan. V tem primeru po terapiji pripravim kanalizirano meditacijo, ki jo posnamem v ozadju nežne glasbe, ki otroku izredno pomaga. Že po 10 dneh so starši poročali o neverjetnih preobrazbah. Meditacije so nežne, v stilu pravljic in pravljičnih bitij, škratov in vil, gozdnih živali,…
  • Drugi potrebujejo konkretno terapijo v obliki čiščenja čaker, vnašanja svetlobe,…in takrat se uležejo in mirno odležijo svojih 30 minut, kajti oni že vejo poj kaj so prišli.
  • Otroci večkrat rabijo zgolj prizemljitev – to je odvisno od tega iz katere dušne skupine je otrok in kaj mu predstavlja fizična izkušnja na Zemlji. V teh primerih ga povežem z zemljo in prizemljevanja naučim enega od staršev, ki to počnejo otroku pred spanjem več dni…vse dokler ne začutijo, da je otrok spet radosten in vesel, da se spet veseli družbe drugih otrok in tako naprej.
  • Spet včasih je jasno, da moram pozdraviti enega od staršev ali jim zgolj predati za njih zelo pomembno sporočilo. Veste, dragi starši, veliko tistega, kar imajo otroci, je dejansko vaše!
  • Včasih otrok rešuje določene “neprebavljene” stvari vaših staršev, saj so večkrat karmično povezani s starimi starši. Tudi to je rešljivo!
  • V nekaterih primerih pa otroci potrebujejo samo stik s tem kar so – z Vesoljem, višjo energijo in brezpogojno ljubeznijo. Tudi to dobijo!
  • Včasih pa pridejo starši s svojimi otroci po informacije o tem kdo so njihovi otroci, kakšne so njihove duše, talenti, v kaj naj jih usmerijo, katero šolo naj izberejo ali dejavnosti v prostem času…

Kakor je velik domišljijski svet otrok, tako velika je ljubezen, ki jo nosijo v sebi! Izredna bitja so in rada delam z njimi!

<3 Urška