Zdravljenje spolnih blokad

ZDRAVLJENJE ŽENSKE

Draga Ženska, vem kako se počutiš, bila sem tam…leta sem trpela, zato vem kako ti lahko pomagam….vem kaj potrebuješ, da se boš spodaj odprla, začutila strast do svojega telesa in življenja in si podarila novo priložnost. Za mene je življenje danes drugačno, jemljem ga s polno žlico, kajti svoji spolni energiji dovolim, da prosto teče po meni…zacelila sem rane, ozaveščala svojo preteklost in vse, kar se mi je zgodilo, odpustila moškim – tistim, ko si mi to storili, prebudila svoje spolne organe in si preprosto dovolila biti spet Ženska.

Vesela sem, da si se odločila za ta korak, vesela, da imaš pogum priznati si, da imaš problem!

Program zdravljenja:

1. Prevzemanje odgovornosti za svoje izbire iz preteklosti in ozaveščanje vsega, kar se je zgodilo. Ne bom te peljala skozi regresijo, da bi podoživela in ponovno občutila svoje bolečine, ne, za tebe bom to storila jaz, zdravljenje pa zato ne bo nič manj intenzivno. Zdravili bova jezo kot reakcijo na doživeto in žalovanje, ki je posledica žalosti. Rezali bova eterične vezi z vsemi ljubimci in s preteklostjo.

2. Z meditacijo bova potovali do tvoje maternice in brisale vse spomine, vzorce, odtise, ki so jih pustili drugi, se opravičile svojemu templju in se naučile ga gojiti tako kot je treba.

3. Z vodeno meditacijo, ki jo bom zate posnela se bo zdravljenje nadaljevalo v udobju tvojega lastnega doma še 21 dni. Menjali bova občutke glede spolnosti, podzavestne vzorce in prepričanja, zdravile spolno čakro, vstopali v položaj axis mundi, odprli srce, si dovolile čutiti, biti ranljive, občutkov, da pridejo na plan….

4. Šli bova skozi proces odpuščanja.

5. S pravo prehrano in energijskim vajam bova dosegli še večje rezultate. Uporabili bova tudi esencialna olja.

6. Poskrbeli bova za čisto nov odnos do tvojega telesa, identificirale tvoje potrebe in se naučile jih izražati.

Trajanje: 21 dni, cena: 220,00 eur (3x terapija, 3x pogovor in učenje, 1x posneta meditacija za poslušanje doma)